REC.2 Spanis DVD-Rip ( Torrent Link )
-
http://www.megaupload.com/?d=SWVZVF4Y Torrent dosyasini budan indirip ( 14 kbyte civarindaki ) , herhangi torrent indirme programi araciligi ile indirebilirsiniz . Film guzel , REC'i izliyenler bilir . bizim torrentlere dusmemis , bende arenabg dekini paylasima actim , bende hala daha paylasimda ( not : torrent sitesine uye olmadan cektiginiz icin , bana herhangi bir getirisi , kari olmuycak ) , paylasmak istedim ...
http://www.youtube.com/watch?v=_jYtN_fFWQs ==> filmin tarileri

-
hocam çekecektim fazla kanlı manlı gibi duruyor gerek yok :D:D
Hocam yeni filmlerden soy adı white olan bi adamvardı .. Bone and blood (Yeilmez) onun bi filmi çıkacaktı.. varsa senin takıldığın sitede bi bakarmısın zahmet olmazsa.. Ben seed te ederim hocam :D
-
SS koymayi unutmusum ...

-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------
hocam çekecektim fazla kanlı manlı gibi duruyor gerek yok :D:D
Hocam yeni filmlerden soy adı white olan bi adamvardı .. Bone and blood (Yeilmez) onun bi filmi çıkacaktı.. varsa senin takıldığın sitede bi bakarmısın zahmet olmazsa.. Ben seed te ederim hocam :D
aradigin bumu ?
-
hocam soruyu feci şekilde devrik vede eksik sormuşum:D İşte bu adamın yeni filmi çıkacaktı .D:D
hayır o değil ...Onu izledim çok güzeldi o ...:D
İşin kötü tarafı filmin adını hatırlamıyorum.
-
xursi bunu yazdı:
hocam soruyu feci şekilde devrik vede eksik sormuşum:D İşte bu adamın yeni filmi çıkacaktı .D:D
hayır o değil ...Onu izledim çok güzeldi o ...:D
İşin kötü tarafı filmin adını hatırlamıyorum.
-----------------------------daha cikmamis . 2009 olani var.
bu adamin "spawn" filmi vardi onu izle ...
-
İzlemiştim galiba ama elinde ufak boyutlu torrent varsa 1 gb aşmayacak yolla .. Yoksa online izlerim:DAyrıca teşekkürler hocam ...:D
-
xursi bunu yazdı:
İzlemiştim galiba ama elinde ufak boyutlu torrent varsa 1 gb aşmayacak yolla .. Yoksa online izlerim:DAyrıca teşekkürler hocam ...:D
-----------------------------1.37 ligi var sitede . bende de var ama 2 vcd . cok kotu kalitesi :S izlenmez ama turkce dublaj ... genede istersen torrentleyip atayim .

-
yok hocam uğraştırdım snei.. çok teşekkür ederim . şimdi dvix sitelerinden online izlerim teşekkürler yine hocam . :D: Tahribat.Com Backup System Activated!!!
Dikkat! Tahribat.Com kendini olası hatalara karşı yedekleyecektir. Sistem 3 dakika içinde devreye girecek diyor zaten hadi by :DDD.D -
ya bunun 1.sini izledik 5 kişi gece vakti şimşek flnda çakıyordu koca yusuf style olduk alayımız:D 70 dk flndı ama yetti bize:D
-
Nitrous bunu yazdı:
ya bunun 1.sini izledik 5 kişi gece vakti şimşek flnda çakıyordu koca yusuf style olduk alayımız:D 70 dk flndı ama yetti bize:D
-----------------------------hangi versiyonu ? ispanyol cekimimi yoksa amerikan cekimi olanimi ?
ispanyol cekimini izlemistim , vakit oldurmek icin izleyecektim . Ispanyollardan bu tarzda , kalitede bir film beklemiyordum :)