Recep Ivedik
-
Hocalar Recep İvedik 3'ü bu gün seyrettim film iyiydi hoştu fakat diğer ikisi gibi güldürmedi beni fakat benim kafama takılan farklı bi sorun var Serini neden bu kadar birbirinden farklı olduğunu çözmüş değilim hala Halime ile başlayan macera Kim 500 Bin İstemezki vs. ve filmle devam ediyor fakat Kim 500 Bin İstmezdideki Pala Remzi adlı karakter en iyi arkadaşı gibi anlatılıyor fakat diğer hiç bir bölümde bu karaktere yer verilmiyor sonra Recep İvedik 1 filmindeki Sibel , Kara ambar Kamyoncular Derneği Üyeleri , Fadıl ( Oteldeki personel arkadaşı ) hiç biri 2. filmde yer almadı yer almamasını geçtik sanki böyle bir olayı yaşamadı kendisi hemen peşinden 2. filmdeki filmin ilerleyen dakikalarında çok samimi olduğu Ali Kerem ve kuzeni Hakan bunlarda 3. filmde yoktu ya Recep tanıdığı insanları çok çabuk unutuyor yada en fazla bir hafta arkadaşlık ediyor bakalım eğer 4. film çıkarsa tanıştığı kız ve zeynep yer alacak mı ?
-
Hocam açık konuya yazsaydın sankim daha iyi olurdu... :|
-
ya abi seri filmi de bunlar ok rocky serisi gibi konu birliği yokki.
tom ve jery de konu birliği arıyormusun sen?
buda nun gibi paraya bakıyo adam ve sadece tvdeyken yaptığı skeçleri uzatıyor sana film oluyor
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
ya abi seri filmi de bunlar ok rocky serisi gibi konu birliği yokki.
tom ve jery de konu birliği arıyormusun sen?
buda nun gibi paraya bakıyo adam ve sadece tvdeyken yaptığı skeçleri uzatıyor sana film oluyor
-----------------------------Tom & Jery ile Recep İvedik'in aynı kefeye konulması ne kadar doğru olabilir emin değilim uzatılmıcaksa daha az akılda kalan karakterler kullanılabilrdi yani
-
aynı şey aynı kefe ikisindede konu olması gerekme zkomik olaylar üzerinde dönen bir konu işte
aynı hepsi aynı