Recep İVEDİK 2"Ye Tahribat Yorumları ? İzleyenler ?
-
Sevgili Arkadaşlar AROG izleyenler KOnusunu açmıştım.Baya tuttu bundan sonra xxxx İzleyenler Konularıda Devam Edeceğim Recep İvedik 2'yi dün izledim gayet güzeldi beni sardı.Farklı mekanlarda oLması çok güzeldi.Kısacası olumluydu 10/9 verebilirim.Sizin Yorumlarınız Nelerdir ?
-
açıldı konusu
-
aradım ama bulamadım.
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
aradım ama bulamadım.
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=81670 ;)
-
Olsun bunada yapın :D
-
film iyiydi fakat izleyici kitlesi vasattı tam zevk alamadım. daha film başlar başlamaz adam sadece kapıdan çıktı hahahahaaha diye salonu inletcek kadar kahkaha attı 5-10 kişi . adamın yaptığı bişey yok sadece kapıdan çıktı he. millet zaten ağzı bi karış açık gelmişti gülmeye.
filmse birincisine göre biraz daha düşük kalitedeydi :/ -
arog vs recep ivedik atışmaları oldu forumda ve şunu gözlemledim, insanlar; " gülmekten geberecem, altıma s.çacam" diye şartlıor kendini. film komik bile olsa adam gülmekten çatlayamayınca;"beklediğim gibi güzel değildi" oluyor. bilinç altından gelen birşey kanımca. o yüzden kimse kendini şartlamasın
-
egoist insan dier konuda herkes yazmış oraya bak :D
-
XpertVision bunu yazdı:
egoist insan dier konuda herkes yazmış oraya bak :D
banamı ? -
orgimaespect bunu yazdı:
film iyiydi fakat izleyici kitlesi vasattı tam zevk alamadım. daha film başlar başlamaz adam sadece kapıdan çıktı hahahahaaha diye salonu inletcek kadar kahkaha attı 5-10 kişi . adamın yaptığı bişey yok sadece kapıdan çıktı he. millet zaten ağzı bi karış açık gelmişti gülmeye.
filmse birincisine göre biraz daha düşük kalitedeydi :/
-----------------------------hoca ona bende çok güldüm yav recepivedik 1i izlememiştim 2yi izledim ilk defa o ne kapıdan çıkıştı yav oyle:Dhehe
-
1.filminde daha fazla gülmüştüm.Ama 2. filiminde aşğa kalır bi yanı yok ayrı melanlar olması + yönü filin.İvediğin 5.filme kadar yolu var o artık bir halk kahramanı:)))
Toplam Hit: 1397 Toplam Mesaj: 11