Recep İvedik Den Bir Sahne :)
-
Arkadaşlar çektiğim videolardan sadece 1 tanesini yayınlamaya karar verdim.
-
Film süper beyler kesin gidin.
-
evet beyler cok super bende cıktıgı gun gıtmıstım bence %100 gıdın cok gusel yapmıs sahan
kardes fılm baslarken uyarı yapmıyormuydu filmi cekmenın bılmem kacıncısayılı kanuna baglı olarak para cezası veya hapis cezası dıe dıkkatlı ol yanı ama bundan bısey olmaz ama olsun
-
kardeş ben 1 dk lık tanıtım videosu yayınladım.Şahan bana teşekkür etmeli.Korsan vcd ci değilim :) bu videoyu izleyen kaç kişi film hakkında olumlu düşünüp sinemaya gidecektir.Zaten ben korsana yol vermiş olsam 10 ytl evrip de sinemaya gitmem :)
-
hacı walla filmın bıletlerı 1 hafta onceden satısa cıkmıs , ee bzde ogrencı adamz kndımze guvente ole 1 hafta onceden bılet alamıyoq :=))) .Fılm cuma cıktı hala gıdemedm , piyasada bılet yok, artık korsana basvurcass galıba :::(((
-
ya yok mu nette filmi falan beyler?
-
arkadaşlar filime cumartesi gittim. biz 1 hafta önceden aldık fakat cumartesi seansında bile son dakika geli pde bilet alan insanlar vardı. yani bilet bulmak sorun değil.mutlaka izleyin ki filmin devamı daha erken gelsin.
-
Ben dün izledim gayet güzeldi :D kesin izlemeniz lazım ama fırakmanda olan espiler dısında espiri veya hareketli sahne az dene bilir
Toplam Hit: 1550 Toplam Mesaj: 8