Recover Keys 3.0.0.33 Full
-
Recover Keys 3.0.0.33

Hiç anahtarlarınızı kaybetti mi? Belki de, evet. Bu durumda Mükerrer oluşturabilir veya kilidi değiştirin. Eğer Windows sistemi veya yakın zamanda satın alınan diğer büyük yazılım işletim için etkinleştirme anahtarlarını mi unuttunuz? Yüzlerce bin dolar arasında Bu Mayıs masrafları sen. Bu yazılım oluşturduğunuz bu nedenle. Recover Keys ile sadece tüm yüklü yazılımlar için sistem diagnoze ve yedeklemek, yazdırın veya metin dosyasına kaydedebilirsiniz. Tuşlar için kayıp yazılım etkinleştirme kodları, ürün kimliğini göster Auth almak Kurtar. , önemli şirket ve kullanıcı adı. Bu, zaman ve para tasarrufu.
Temel Özellikler
* Tarama sistemi Windows, Office ve fazla 855 diğer yazılım paketleri için etkinleştirme anahtarları için
Bir dosyaya * Yedekleme etkinleştirme anahtarlarını veya yazıcıya gönderebilirsiniz
* Tarama ağ bilgisayarları etkinleştirme anahtarları için
* Bir diğer Windows HDD’deki? Sorun değil, Recover Keys başka bir işletim sistemi üzerinde etkinleştirme anahtarları için wtihout hatta ve hatta bu boot-boot Windows tarayabilirsiniz
* Kolay ve sezgisel kullanıcı arayüzü
* Otomatik Güncelleyici son sürümü ve yeni yeni veritabanı desteklenen yazılım paketleri ile size her zaman devam edecektir
* Eserler Windows 2000/XP/Vista üzerinde. 32 bit veya 64 bit sistem
Download Recover Keys v3.0.0.33 (2MB):alıntıdırindir
http://rapidshare.com/files/244204687/Recover_Keys_full.rar
-
deneyek bakalım saol.
edit
güzel çalışıyor.begendim
-
hocam avg uyarı verdi virüs var diye :s
-
Regedit Bilmeyenler için
Toplam Hit: 988 Toplam Mesaj: 4