folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Recover My Files Resimli Anlatım

Recover My Files Resimli Anlatım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    Programı indirin, kurun ve lisanslayın! Sonra veri kaybına uğramış diski bilgisayarınıza 2.disk olarak takın ve programı çalıştırın. (Disk üzerindeki partition’ların görünüp görünmemesi önemli değil, program mutlaka görecektir)

link;
    RapidShare: 1-Click Webhosting

Programı indirin, kurun ve lisanslayın! Sonra veri kaybına uğramış diski bilgisayarınıza 2.disk olarak takın ve programı çalıştırın. (Disk üzerindeki partition’ların görünüp görünmemesi önemli değil, program mutlaka görecektir)

1.Adım, Burada seçenekler karşınıza gelecek.Eğer format yemiş bir diskten veri kurtarmak istiyorsak HIZLI yada TAM FORMAT TARAMA seçeneklerinden birini seçiyoruz.Tabii ki her zaman tam tarama modu size +daha fazla dosya olarak geri döner.Ama format yememiş bir diskten veri kurtarmak istiyorsak yani silinmiş bir diskten (yada sildiğimiz tek bir dosya olabilir) o zaman HIZLI yada TAM DOSYA TARAMA seçiyoruz.yukarıda söylediğim +daha fazla dosya olayı bunun içinde geçerli!

2.Adım, Burada programın bulduğu aygıtları göreceksiniz, bağladığınız diskin harfini işaretleyin.Partitionlar uçmuş olsa bile aygıt mutlaka görünür

3.Adım, Hangi uzantıya sahip dosyalarınız vardı bunları seçin.Mesela Excel dosyalarınız varsa xls uzantısını seçersiniz.Zaten orada hangi uzantının hangi programa ait olduğu yazıyor.İsterseniz tümünüde seçebilirsiniz bu size kalmış.

.Adım, Programın aygıtı taramasını bekleyin.Duruma göre biraz uzun sürebilir ama olsun sonuçta dosyalarınızı kurtaracaksınız...

Son Adım, Program bulduğu dosyaları size sıralar ve bunların ne durumda olduğunu söyler.Kurtarmak istediğiniz dosyaları işaretleyip yukardaki Recover sekmesinden bunların nereye kurtarılmasını istediğinizi seçersiniz.Programın bir güzel yanıda eğer bir cd yazıcınız varsa kurtardığı verileri direkt olarak cd’ye basması.

Son Adım, Program bulduğu dosyaları size sıralar ve bunların ne durumda olduğunu söyler.Kurtarmak istediğiniz dosyaları işaretleyip yukardaki Recover sekmesinden bunların nereye kurtarılmasını istediğinizi seçersiniz.Programın bir güzel yanıda eğer bir cd yazıcınız varsa kurtardığı verileri direkt olarak cd’ye basması.

link;

Bu Programlada Bozuk Hafiza Karti Ve Flash Bellekten Resimleri Hepsini Kurtarabilirsiniz.Benim Başıma Geldi Kesinlikle Tavsiyemdir.Hepsini Kurtardım Bu İki Programla ...
    LİNK;

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    bende 1 ara denedim bu programi,görüyor ama kaydettigimde resimleri goremiyordum "önizleme yok" diyordu.Mp3'ler calmiyordu :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek

Sabırla bekleyip tamamen aratınca iyi buluyor.

Bir keresinde flashdiskten silinen dosyalarımı kurtarmıştı.

Kaliteli programdır. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Eyw. hocam şu anda ihtiyacım yok ama elimde bulunsun =)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 4