Recovery My Files Kaydetme Problemi
-

arkadaşlar harddiski dünden beri tarıyorum yeni bitti sayılır. fakat program kaydetmiyor kafayı yemek üzreyim yardımcı olabilcek kimse varmı daha önce başına gelmiş olan. save butonuna tıklıyorum sayfa yenileniyor gibi oluyor başka hiç bir hareketlilik olmuyor ne hedef dosya seçme ekranı çıkıyor nede biyere kaydediyor.
Acil Yardımlarınızı Bekliyorum..
-
kurtardığın bölüm dışında bir yere save as de yoksa kaydetmez
örnek: d: yi kurtardıysan tekrar d: kayıtedemezsin
edit: bütün kutucukların seçili olduğuna emin ol bazen işaretlenmiş gibir görünür işaretlemiyor ctl+a yap enter a bas sonra save as yap bakalım ne olacak
zalimadam tarafından 24/Oca/14 16:30 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam disk secme ekranı gelmiyor ki save as tıklıyorum oyle sayfa duruyo hiç bi bok olduğu yok. parçalıcam bilgisayarı. şimdi kapatırsam bidaha ki tarattıgımda bu kadar cok veri kurtaramayacağım.
http://www.youtube.com/watch?v=MxY9GQexbHU
bu videoda save tıkladığında bir ekran geliyor bakarsanız eğer bana o ekran gelmiyor.
-
sol taraftan kutucuk seçilmemiş görünüyor. kutucukları seçmeden zaten save diyemezsin teamla mı bağlansak acaba bi bakayım buradan
-
zalimadam bunu yazdı
sol taraftan kutucuk seçilmemiş görünüyor. kutucukları seçmeden zaten save diyemezsin teamla mı bağlansak acaba bi bakayım buradan
hocam ben steam falan bilmem team weaver yapalım pm atayım uyar dersen. bana sadece resimler lazım olduğu için sol taraftan JPEG seçtm sadece.
-
rebelpower bunu yazdızalimadam bunu yazdı
hocam ben steam falan bilmem team weaver yapalım pm atayım uyar dersen. bana sadece resimler lazım olduğu için sol taraftan JPEG seçtm sadece.
cafeye bakıyorum akşam pm leşelim kapatma bilgisayarı
çözüm bulursan iyi bulamazsan akşam bakarız
-
up
-
neti kesip denesene
neti kes , biraz tarasın 10 15 tane çıkardımı durdur kaydetmeyi dene bak bakalım oluyorsa hepsini yaparsın