Recovery Oluşturma Hakkında
-
Arkadaşlar benim laptopta recovery bölümü vardır fakat sildim. Soruma gelicek olursam ben laptopa format atmak istemiyorum uzun sürüyor bu yüzden bir şekilde laptopta gizli bölüm yada hdd'nin bir bölümünü kullanıp recovery oluştrmak istiyorum ve klaveyeden kısa yol atamak istiyorum. O tuşa bastığımda nasıl recovery oluştrduysam öyle olmasını istiyorum. Bunu yapan arkadaş varmı hiç. Araştırdım ama genelde dvd ile takıp yapanlar var.
-
Üstad leptobun markası ne
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
Üstad leptobun markası ne
-----------------------------dell insp.. serisi
-
kendi recovery cd oluşturma programı yokmu başlata bas onlarda f11 basınca açılıyodu
-
x-files bunu yazdı:
kendi recovery cd oluşturma programı yokmu başlata bas onlarda f11 basınca açılıyodu
-----------------------------Ben onu bozdum sonra dell için bozulan recoveryi yapmak için cd yaptım düzeltim sorunsuzca ister format atıp yapıodum istersemde recoveryden yapıodum. Fakar benm hard disk 2 ye bölüktü c ve d.. recovery bölümüde 3. bir bölümde gizliydi. Bende birgün windows altında d yi 2 ye böldüm içinden bölüm aldım 5gb ondan sonra recovery bidaha çalışmadı. Bende çok uğraştım aynı yöntemle olmadı. sanırım d yi bölünce ayarları bozuldu. bnde sildim :D
-
Cd ye çekmişsen cd çalışır üstad.
-
x-files bunu yazdı:
Cd ye çekmişsen cd çalışır üstad.
-----------------------------yok üsttat çalışmıyor ben sonra kendim yaptım klavyeden f11 tuşuna basarak kendim xp kurup harddiskte gizli bölüm açıp recovery oluşturdum artık gerek kalmadı yani ..