

Recovery Yaparken Büyük Kırmızı ERROR Yazısı
-
Sayın müridler Asus N53SN SZ082V model laptopumda windows çökmüştü uzun süre ubuntu kullandım sonra tekrardan windows kurmaya çalıştım. Recovery cdleri çizik çıktı. Sonra açılırken F9'a bastım ordan başlattım. Arkaplanda kocaman kırmızı bir yazıyla ERROR yazıyor fakat onun önünde ortada Recovery in progress ... (noktalar 1-2-3 şeklinde hareketli) Please wait yazıyor. ve mouse imleci de meşgul anlamına gelen yuvarlaktan. Bilgisayarı bırakıp uyuyorum. Kurulum devam ediyor diye düşünüyorum ama o error yazısı da korkutuyor adamı. Nedir ne değildir bu? Kurulum tamamlanırsa baştan recovery'ye gerek var mı?
-
14 saat falan öyle durdu hiç değişiklik yoktu Zorla kapattım şimdi win7 cd'sinden kuruyorum. Baştan deneyecem.
-
ASUS Bilgisayar'da Kocaman EROR yazısı gorduğumde Windows Vistadan Win7'ye geçiyordum fakat sorun BIOS'tan işletim sistemini kurmak için kapalı olmasından kaynaklanıyordu hatırlamıyorum ayarın adını sadece Change Changing gibi bir ismi vardı EROR yazısını o ayarı Enabled yaptığımda gidermiştim sanırım sende de aynı sorun olma ihtimali var
-
Pencere gibi birşeyin içinde yazıyor. Üstünde de OS Deployment Error yazıyor anlayamadım cd'leri baştan çekip kuracam belki olur.
-
http://forum.shiftdelete.net/windows-7/173971-asus-laptopta-acilis-sorunu.html
Bir incele istersen.