folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Recovery Yardım

Recovery Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bende Acer Aspire 6930g adlı makine var. Orjinali vista ama ben bunu Win7 ye yükselttim şimdi recovery atmak istiyorm ama Alt + F10 kısayolu işe yaramıyor ne yapmam lazım bu konuda tecrübesi olan varsa birşeyler söyleyebilirmi.

http://yanduvar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yapacak bişey yok ya servise göndereceksin onlar yapacak yada normal vista cd si ile yükleyip lisans anahtarı ile orjinal olarak kullanacaksın.

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Win7 ye yükseltirken Recovery yi de uçurmuş olmayasın ? :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yedeği acronis ile al youtubeye gir acronis 2010 yaz  videolar çıkıyo ve bot u aktif ettiğinde f11 mi ne bi tüş yede ktuşu poluyor basdıgında yedeği yükliye biliyorsun

o makinadan bendede var ama win7 kurdugum zaman sesi az çıkıyor :S nedense vistadayken daha iyi çıkıyor sesi ve win7 de ses driverını yükliyemiyorum hata verdi sen nereden buldun acaba? yada sendede az mı ses .?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ya win7 kuarken recovery i uçurdun yada o recovery i kullanmak için gereken acer emproving tech. diy bi programr. o yüklü değil makinanda. ikisinden biri.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Bi süre yoktum kusra bakmayın geç olucak ama eet makinenin sesi az çıkıyor. Bende normal win 7 dvd si ile normal format attım ayrıca o extra bölümben silmedim win 7 sildiyse bilemiycem :D ama sanmıyorm

http://yanduvar.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Vİsta da iken Recovery için   ayrılan bir  bölüm  var sen Win7 Kurunca  Silmişsindir.

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
Toplam Hit: 1362 Toplam Mesaj: 7