Recovery Yardım
-
Arkadaşlar bende Acer Aspire 6930g adlı makine var. Orjinali vista ama ben bunu Win7 ye yükselttim şimdi recovery atmak istiyorm ama Alt + F10 kısayolu işe yaramıyor ne yapmam lazım bu konuda tecrübesi olan varsa birşeyler söyleyebilirmi.
-
yapacak bişey yok ya servise göndereceksin onlar yapacak yada normal vista cd si ile yükleyip lisans anahtarı ile orjinal olarak kullanacaksın.
-
Win7 ye yükseltirken Recovery yi de uçurmuş olmayasın ? :)
-
yedeği acronis ile al youtubeye gir acronis 2010 yaz videolar çıkıyo ve bot u aktif ettiğinde f11 mi ne bi tüş yede ktuşu poluyor basdıgında yedeği yükliye biliyorsun
o makinadan bendede var ama win7 kurdugum zaman sesi az çıkıyor :S nedense vistadayken daha iyi çıkıyor sesi ve win7 de ses driverını yükliyemiyorum hata verdi sen nereden buldun acaba? yada sendede az mı ses .?
-
ya win7 kuarken recovery i uçurdun yada o recovery i kullanmak için gereken acer emproving tech. diy bi programr. o yüklü değil makinanda. ikisinden biri.
-
Bi süre yoktum kusra bakmayın geç olucak ama eet makinenin sesi az çıkıyor. Bende normal win 7 dvd si ile normal format attım ayrıca o extra bölümben silmedim win 7 sildiyse bilemiycem :D ama sanmıyorm
-
Vİsta da iken Recovery için ayrılan bir bölüm var sen Win7 Kurunca Silmişsindir.