folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Recovey Komutunu Çaıştırmak İçin Ne Yapmam Gerek

Recovey Komutunu Çaıştırmak İçin Ne Yapmam Gerek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar Sorunum şöyle. Umurarım yardım edersiniz...

Bildiğiniz gibi yeni nesil laptoplarda Care yada Recovery bölümleri var Driver CD olayını ortadan kaldırmak . Benimde Laptopta rocovery bölümü var Laptop Dell bu komutu ctrl +F11 tuşuyla çalıyordu. hatta ben format atmıştım birkere c ye ama recovery bölümüne hiç dokunmadım. Formattan sonra ctrl+F11 komutu çalıuşmadı ben araştırdım bu komut format atınca iptal oluyormuş Bir cd yaptım dellin sitesini araştırdıktan sonra ve komut sorunsuz çalıştı hiç bir sorun olmadı buraya kadar. Fakat benim laptopta c ve d ayrı birde recoveryi bölümü vardı. Bnde D yedeklerimi tutuyoorum. D yi partition magic ile böldüm bu bölme işleminden sonra bu ctrl+f11 komutuyla recovery bölümü çalışmadı. Halende silmedim duruyor o bölüm bu bölümü tekrar nasıl çalışır hale getirebilirim...

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba Arkadaşlar Sorunum şöyle. Umurarım yardım edersiniz...

Bildiğiniz gibi yeni nesil laptoplarda Care yada Recovery bölümleri var Driver CD olayını ortadan kaldırmak . Benimde Laptopta rocovery bölümü var Laptop Dell bu komutu ctrl +F11 tuşuyla çalıyordu. hatta ben format atmıştım birkere c ye ama recovery bölümüne hiç dokunmadım. Formattan sonra ctrl+F11 komutu çalıuşmadı ben araştırdım bu komut format atınca iptal oluyormuş Bir cd yaptım dellin sitesini araştırdıktan sonra ve komut sorunsuz çalıştı hiç bir sorun olmadı buraya kadar. Fakat benim laptopta c ve d ayrı birde recoveryi bölümü vardı. Bnde D yedeklerimi tutuyoorum. D yi partition magic ile böldüm bu bölme işleminden sonra bu ctrl+f11 komutuyla recovery bölümü çalışmadı. Halende silmedim duruyor o bölüm bu bölümü tekrar nasıl çalışır hale getirebilirim...

-----------------------------

"D yi partition magic ile böldüm"  demişsin. Bir düşün bakalım neden çalışmıyor ? 

Zaten senin geri yükleme dosyaların D nin altında dizin içindedir. Genelde gizlidir HP ilerde ise D sürücüsüne girdiğin vakit direk Recovery uyarısı ve bilgidi  geliyor herneyse.  Sen D yi bir şekilde böldün  dolayısı ile recovery dizini  bozulmuş tur, bozulmuş olabilir. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Hayır daha önce format attım d ye bnde çalışıyordu. recoveynin D ile alakası yok bnde gizl bölümde. Sadece hardiski 2 den fazla yapınca bu komut çalışmıyormuş. Tekrar çalıştrmam için ne gerek. Şuan harddiskm c ve d var Birde gizli recoveryi bölümü

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

servisini ara sor dell in servisi on numaradır her türlü yardımcı olurlar...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dell notebooklarda recovery çalıştırmak için başlarken kesik kesik F8 basıp windowsun onar kısmına girceksin sonrasında gelen menü ekranında en alttaki dell factory image seçilerek recovery başlatılır...

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
Toplam Hit: 1258 Toplam Mesaj: 6