Red Alert 2 Haritalarım
-
Final Alert 2 ile hazırladığım haritaları capsları ile birlikte 2.postum üzerinden paylaşıyorum. Şimdilik az ancak zamanla güncelleyip arttıracağım. Bu oyun farklı haritalarda oynadıkça herşeye baştan başlamışsınız gibi geliyor ve daha çok zevk alıyorsunuz oyüzden boş zamanlarımda uğraşıyorum. (eskiden cs 1.6 haritaları yapardım.)
Aklınızda fikir varsa harita önerilerinizi veya düzeltmelerinizi söyleyiniz , haritaları güncelleyebiliyorum ve koymadan önce botlara karşı hataları test ediyorum (bazi el yapımı haritalarda botlar saçmalayıp birşey yapmadan duruyorlar.) İsimlendirme konusunda pek iyi değilim , istek yaparsanız lütfen isim de koyun :)
NOT : Haritaları oyunun kurulu olduğu anadizine atmanız gerekiyor
örnek = C:\Program Files (x86)\Red Alert 2 Yuri's Revenge
NOT 2 : Yaptığım haritalar aksi belirtilmedikçe Yuri uyumludur , ra2 de çalışmaz veya çalışsa bile hata verecektir. ! ! !
-
PanxeR Arena

Panxer Snow

Panxer Sand And Blood

PanxeR Tahribat Özel

İlk 4 Harita için indirme linki.
http://www.boxca.com/aeptlzwo3v6l/Haritalar.7z.html
Boyut : 219 KB
PanxeR tarafından 28/Eki/12 15:07 tarihinde düzenlenmiştir -
cs. için yaptığın haritalar serverimiz olduğu zamanlar çok güzel ve keyifli oluyordu red alert içinde süper olucanı biliyorum :W kapisamadık lan :D
-
hocam kolay gelsin şöyle bi istekte bulunayım:
4 oyuncu kapasiteli, karsız toprak tipi, 4 büyük adadan oluşan ve bol kaynaklı (petrol kuyuları da bol olsun ama adil dağıt), yerleşim yerinin etrafı uçurumlarla çevrili ve 2 giriş yolu, deniz kuvvetlerinin kullanılabileceği büyüklükte deniz :)
yapabilirsen şimdiden teşekkürler :)
-
HorbaDor bunu yazdı
4 oyuncu kapasiteli, karsız toprak tipi, 4 büyük adadan oluşan ve bol kaynaklı (petrol kuyuları da bol olsun ama adil dağıt), yerleşim yerinin etrafı uçurumlarla çevrili ve 2 giriş yolu, deniz kuvvetlerinin kullanılabileceği büyüklükte deniz :)
ilk yapacağım bu olack hocam :) karsız derken yeşillik mi yoksa çölmü istersin hocam
-
PanxeR bunu yazdıHorbaDor bunu yazdı
ilk yapacağım bu olack hocam :) karsız derken yeşillik mi yoksa çölmü istersin hocam
yeşil olsun hocam güzel görünsün :D
HorbaDor tarafından 28/Eki/12 20:49 tarihinde düzenlenmiştir