folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Red Alert2 Yuris Revenge Yardım Lütfen

Red Alert2 Yuris Revenge Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkbiohazard
    darkbiohazard's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben bu red alert2 nin yuris revenge yamasını kurdum fakat oyunu açamıyorum hata raporu veriyor crackı felan herşeyini yaptım fakat bu hata olayını bir türlü çözemedim bi fikri olan varmı walla format atıcam artık kaffayı yiyecem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    format atana kadar sil oyunu komple tekrar kur

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkbiohazard
    darkbiohazard's avatar
    Erkek

sildim yeniden yükledim gene aynı hata ''Main executable for yuris revenge kapatılması gerekiyor''

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkbiohazard
    darkbiohazard's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bi el atacak olan yokmu yaw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bende Ra2/yuri yi cok seviyom Ra2 yuklude yuriyi bikaç gun sonra fln yuklıcem neyse

Ra2/Yuri son sürüm mü ?

hem Ra2'yi hemde Yuri'yi update et bakalım inş olur bu sefer.

Red alert 2 v1.006: ftp://ftp.westwood.com/pub/redalert2/update/RA21006EN.EXE

v1.006 crack:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/commandandconquerredalert2.shtml den bunu şeç:COMMAND & CONQUEROR RED ALERT 2 v1.006 [ENGLISH] NO-CD PATCH (67KB)

Yuri revenge v1.001: ftp://ftp.westwood.com/pub/redalert2/update/YURI-1001-ENGLISH.EXE

v1.001 crack :http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/commandandconquerredalert2yurisrevenge.shtml den bunu seç: COMMAND & CONQUEROR RED ALERT 2: YURI'S REVENGE v1.001 [GERMAN] NO-CD/FIXED EXE (48.3KB)

dene boyle bi

olmazzsa yurinin özelliklerinden uyumluluk modlarını değiştir

işletim sistemini windows95/98/NT/2000 den birini seç

sonra duruma gore 256 renkte çalıştır, 640x480 çalıştır, görselleri devre dışı bırak bunları da işareleyebilirsin

umarım yardımcı olmuşşumdur ;)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hocam sana 5 yol + 1 tane de bonus şey yapacam onları bi yap olabülir...

1.yol : büyük ihtimalle .exe de sorun vardır ondan dolayı açamıyordur oyunu...
    bonus :) yeni bir crack bulmak oyunun açılmasına sebeb olabilir..
    2.yol : cracki dogru düzgün adam gibi yaptıgına eminmisin?
    3.yol : Oyunu direk kısayoldan açma , Programfiles eagames vs vs bilmemne.exe olarak ba$latmayı dene
    4.yol : hangi patchi yükledin versiyonu kaç ? acaba crack o patche uygun mu ?
    örnek : yeni çıkan oyun nfs pro street de aynı sorun var direk program filesdan başlatman gerekiyor...
    5.yol : Oyun ek paket , bundan önce red alert 2 kurulumuydu ? eğer onu kurmadan kurduysan dogaldır :)

önce Oyunun versiyonuna dikkatlice bak sonra buradan versiyona uygun yeni crack indir :
    http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/commandandconquerredalert2yurisrevenge.shtml

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek
    hocam onu ben de indirmistim. niyeyse ben kuramamıstım. pc de ra2 bulunamadı demisti. halbuki kuruluydu. her seyi denedim ama kuramadım. sorunsuz kurup oynayabilirsen sole de bi daha indireyim ben onu

İki Mavide Bir Hayat
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    Yuris revenge kısayoluna sağ tıkla Özellikler>Uyumluluk seçeneklerinden Win 98 / Me de çalıştırmayı dene.

The king is bleeding.
Toplam Hit: 7777 Toplam Mesaj: 8