folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Red Allert 3 Oynama Sorunu

Red Allert 3 Oynama Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    arkadaşlar demin red allert 3 kurdum crackledim.görevli yeri oynamada sorun yok ama skirmish game den harita seçip oynamaya başlayınca bi tek bilgisayar görünüyo ben hiç oynıyamıyorum görünmüyorm bile haritada :( yardım ediin :)

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Sistemin Red Alert 3 oyununu kaldıracak seviyede mi ?

Cevabın evetse;

- Ekran kartı driverini güncelle,

- Ramleri çıkart, yuvalarını temizle ve tekrar tak.

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    evet laptopta oynuyorum makkkine canavar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Valla canavarsa bir şey söyleyemem. Açması lazım :) Ama yine de internetten yeni bir crackini indir ve crackle. Ayrıca sorununu internette bir araştır derim. Eğer ortak sorunuysa insanların, bir çözümü de olmalı...

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    tmm kardeş saol :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

müritler çıldırcam skirmish oynanmıyor :( crack değiştrdim :( yine olmadı lütfen yardım :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ben skirmish oynamadım daha birazdan deneyip yazarım sana. tüm haritlar mı arızalıdı belli haritalar falan mı?

--

yeni yorum: az evvel oynadım bi sorun yok ben de iso formatında indirip deamon tools da sanal sürücü yaparak oynuyorum. ra 3 lerin bazıları bozuk çıkabilioyormuş :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    Observer acmadigina eminmisin :))))) , Kafede kendi oynayan makineyi izleyen adam bile gordum ra3 tü o da :), sarı isaretli takimi secmedigine emin ol observer o :)

The king is bleeding.
Toplam Hit: 815 Toplam Mesaj: 8