Red Rose Konağı Filmi İstek (5 Saatlik 2002 Yapımı Korku Filmi)
-
arkadaslar google den arastırdım ama somut bisi bulamadım... yardımcı olurmusunuz sunu i indirsek. sizde izleyin çok güzel...
-
Rose Red (DVDRip) - Stephen King's Rose Red divx - Stephen King's Rose Red (DVDRip) - Rose Red divx ------diye arattır . + Bu konu silinir fanclub üyelerindenim , Bu konu silinir diyorum:D
-
bu filmi seviyomusun alalhım hiç bi filmde bu kadar sıkılmamıştım lanet olsun bitmek bilmeyen gereksiz bir film
burdan yönetmenlere sesleniyorum Stephen King in romanlarını sinemaya uyarlamaya çalışmayın !!!
-
olum 5 saat aynı korku filmini izleyen korkudan ölür len :| 5 saat korku filmi mi olur 2002 de bilet parası kaç paraydı bunun acaba..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
olum 5 saat aynı korku filmini izleyen korkudan ölür len :| 5 saat korku filmi mi olur 2002 de bilet parası kaç paraydı bunun acaba..
Zaten millet korkudan öldüğü için filmin devamı baabında 5saat sürmüş film olm :F
Çaktın mı köfteyi ? Yani reale de bağlıyo film arada :D
Edüt : Cüzi miktar karşılığı filmi bulurum :F -
oha ya 5 saat ne izliyon öle bırak korkmayı uyursun uyandığında filim devam eder
-
valla adam sıkılır bu filme bakarken yanlış hatırlamıyorsam kırmızı bir kabı ve 5 cd olan bir film
-
MaTRaX bunu yazdı:
Zaten millet korkudan öldüğü için filmin devamı baabında 5saat sürmüş film olm :F
Edüt : Cüzi miktar karşılığı filmi bulurum :F
-----------------------------hea onu biliyim de ona göre.. :D
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------MaTRaX bunu yazdı:
Edüt : Cüzi miktar karşılığı filmi bulurum :F
-----------------------------hea onu biliyim de ona göre.. :D
-----------------------------hea ben de onu biliyim de ona göre :D
-
hocam bu film izlenmez ya çok yaymışlar bu filmi bu senaryonun hakkı max 90 dk ama 4cd yi işkence içinde izledim pişmanım!:S
-
cnr437 bunu yazdı:
------------------------------hea ben de onu biliyim de ona göre :D
-----------------------------ben sana küsüm lan tüm tahribat ne adii bi adam olduğunu görsün :|