folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Redbubble'dan Resimleri Nasıl Çekebilirim ?

Redbubble'dan Resimleri Nasıl Çekebilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar.

Bir web sitesi var adı "RedBubble" ve bu sitede stickerdan tutunda t-shirt kupa poster cart curt herşey var.

Benimde zamanında bir fikrim vardı böyle 4k filan resimleri bulup poster yaptırmak gibi. Hazır yaptırmışken sticker yapan birisinide bulursam diye bu sitedeki bazı resimleri almak istiyorum.

Adam 2.5cm x 10cm sticker için 13lira fiyat biçmiş. Ben bunu yaptırsam 2 3 lira tutar yada tutmaz heralde

Bu yüzden böyle bir yolu kullanmak istiyorum.

Not : Sağ tıkla farklı kaydet yemiyor :D

Not 2 : IDM denemedim. Eğer "Oluyor hoca" derseniz onu denerim

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

o gorduklerin web icin kucultumus resimler baskida camur gibi cikarlar o yuzden indirsen ble bi isine yaramaz ama yok illa istiyorum diyorsan chrome da f12 veya resme sag tik ogeyi denetle diyerek asagidaki kodlarda resmi bulablirsin.

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

o gorduklerin web icin kucultumus resimler baskida camur gibi cikarlar o yuzden indirsen ble bi isine yaramaz ama yok illa istiyorum diyorsan chrome da f12 veya resme sag tik ogeyi denetle diyerek asagidaki kodlarda resmi bulablirsin.

tamamdır hocam sağolasın. Çekiyorum şuanda siteden :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

elinde kupon olan var midir burasi icin? bi tisort buldum kesin almam lazim.

Toplam Hit: 920 Toplam Mesaj: 4
download resim