Redhack Adalet Sitesini Hacklemiş
-
Hacker grubu Redhack, Çağdaş Hukukçular Derneği'ne düzenlenen operasyonu kınadı ve Türkiye Adalet Akademesi'nin www.taa.gov.trinternet sitesini çökertti.
Akademisi çökertildi' ifadesi kullanıldı.site pofff bunlar terörist yandaşı ve kimse hala bişey yapamıyor ya ilginç
-
abi bence ddos saldırılarını artık konu olarak acmayalım, yönetim bi sınırlama getirsin.
index atılırsa ya da belge sızıntısı filan olursa konu acalım diyorum ben.
-
http://www.youtube.com/watch?v=QyyH28JTIKs
Ne diyim ki daha?
Not: redek bunu yaptı redek şunu yaptı denilip duruyor. Amk bir bakıyorsun devletin usulsüzlüğü ortaya çıkıyor bir bakıyorsun redek terör örgütüne destek veriyor. Kim iyi kim kötü ben anlayamadım amk. Ayrıca evet ddosu yaslamışlar.
wasd tarafından 22/Oca/13 01:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Andrei bunu yazdı
abi bence ddos saldırılarını artık konu olarak acmayalım, yönetim bi sınırlama getirsin.
index atılırsa ya da belge sızıntısı filan olursa konu acalım diyorum ben.
-
DDos her ne kadar bir hack yöntemi olsada bir site teknik sorunlardan kapalı kalsa bile birir çıkıp ben saldırdım diyiyp üstlenebilir
ve o site sahipleri çıkıp dese teknik arızadan dolayı bir kısısm diyecek örtbas ediyorlar yalans öylyüolar bir kısım diyecek doğru diyor vs vsne delil olmuyor ddos da ancak ddos yapılan sitenin sahibi çıkıp dürüstçe açıklarsa doğrulanıyor -
DOS atacklar pek ilginç bişey değl fakat dandik hosting firmalarında barındığı için devlet sitelerinin bundan etkileniyor olması ilginc bence =)
-
HolyOne bunu yazdı
DOS atacklar pek ilginç bişey değl fakat dandik hosting firmalarında barındığı için devlet sitelerinin bundan etkileniyor olması ilginc bence =)
aynen
-
Tepkisiz toplumun tepkili insanlarına tepki göstermek ayrıca ilginç bi olaydır.
Edit: Anlaşılmayabilir.
tepkisiz toplum: ben, sen, o, biz, siz, onlar
tepkili insanlar: Red hack
Tepki Göstermek (tepki gösterenler) : ben, sen, o, biz, siz, onlar
Tamam. Susun madem. At oynatmaya devam...
kazasker1 tarafından 22/Oca/13 11:11 tarihinde düzenlenmiştir