Redhack: "Anonymous Türkiye Bizim Ekipteydi, Kovduk"
-
"DDOS SALDIRISINDAN BAŞKA BİR ŞEY BİLMİYORLAR" Anonymous Türkiye'nin hack olayından çok da anlamadığına dikkat çeken Redhack, sadece siteye erişimi engelleyen DDOS türü saldırı kullanabildiklerini sözlerine ekledi.
2 grup birbirine girmiş röportaj hürriyette :
-
edit:vay arkadaş sıçsalar hürriyet haber yapıyo ne ayak :D
pcdoktor636 tarafından 26/Ağu/12 22:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Adamlar gerçek Anonymous a bizim ekipte kovduk demiyorki türkiye ayağındaki dalyaraklar onlardanmış siktir etmişler
-
Peroksit bunu yazdı
Adamlar gerçek Anonymous a bizim ekipte kovduk demiyorki türkiye ayağındaki dalyaraklar onlardanmış siktir etmişler
Evet doğru yanlış yazmışım başlığı düzelttim.
iLLuMiNaTi tarafından 26/Ağu/12 22:14 tarihinde düzenlenmiştir -
bu ne amk okurken beynim döndü. :D
-
Yada Anony Turkey Pkk sitelerine saldırdı bu da RedHack in hoşuna gitmedi. Olamaz mı ?
-
eski günleri özlüyorum ortalık çoluk çocuk kaynıyor :/ ddos hack oldu daha ne diyelim ki haberi okuyunca aklıma ayt geldi birden bire :))
-
çok ilginç yorumlar var.
"Hangi tarafta olursa olsun her kim olursa olsun BuyukTurkiye'mde cok yetenekli genc hackerlar oldugunu biliyorum!...Lutfen bir takim yabanci istihbarat ve etki gruplarinin tuzagina gelmeyin...Enerjinizi birbirinize saldirarak harcamayin, gucunuzu birlestirin bu ulke icin mucadele edin. Akilli olun!"
bunlar hep ameriganın genç türk hekırları üzerindeki oyunları. :(
-
Bu adamlar harbi ilginçleşmeye başladı..
-
Yazik la her islerini ddos ile hallediyorlar boylede heykirlik olmaz ki :) He adam gibi exesini kendi yaziyor 100k bot toplayabiliyorsa saygim sonsuz :W
Eger gidip sunucu falan kiraliyor parayla heykir oluyorlarsa yazik gunah bunlara Sql inj,rfi, xss,rce,xss ogretelim :O -
Twitter bunu yazdıYazik la her islerini ddos ile hallediyorlar boylede heykirlik olmaz ki :) He adam gibi exesini kendi yaziyor 100k bot toplayabiliyorsa saygim sonsuz :W
Eger gidip sunucu falan kiraliyor parayla heykir oluyorlarsa yazik gunah bunlara Sql inj,rfi, xss,rce,xss ogretelim :Oİki kere xss demişin. :)