Redhack‘E Gözaltı
-
Az önce haberlerde gördüm , redhackten olduğu düşünülen bi kaç elemanı göz altına almışlar.
İçlerinde arka sıradakilerin saffeti Barış Atay'da var.
Redhackten barış atayla ilgili açıklama gelmiş
http://sozcu.com.tr/2013/gundem/redhackden-baris-atay-aciklamasi-411629/
Bilgisayar korsanları olarak bilinen Redhack grubuyla bağlantılı olduğu gerekçesiyle, dizi oyuncusu Barış Atay'ında aralarında bulunduğu 7 kişinin Ankara'ya götürüleceği öğrenildi.
Dizi oyuncusu Barış Atay, bilgisayar korsanları olarak bilinen Redhack grubuyla bağlantılı olduğu gerekçesiyle Atatürk Havalimanında gözaltına alındı. Atay'ında aralarında bulunduğu toplam 7 kişi, gözaltına alındıktan sonra Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
CHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Nur Sürer ve CHP İstanbul il Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, soruşturma ile ilgili bilgi almak için Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geldi. Şube yetkilileri ile görüşerek bilgi alan Tanrıkulu, şube çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Sezgin Tanrıkulu, "Daha çok Gezi ile bağlantılı olduğunu düşünüyoruz. Bu hukuka aykırılıkları ne olursa olsun gidermeye çalışacağız." açıklamasını yaptı.
Soruşturmanın Ankara'da olduğunu belirten Tanrıkulu, gözaltında bulunan 7 kişinin Ankara'ya götürüleceklerini söyledi.
Oğuz Kaan Salıcı ise "Klavye bile kullanmayı bile doğru düzgün bilmeyen bir arkadaşın Redhack davasından içeri alınması manidar." ifadesini kullandı.
Avukat Efkan Bolaç da Redhack soruşturması kapsamında İstanbul'da 7 kişinin gözaltına alındığını söyledi. Bursa ilinden de gözaltılar olduğunu belirten Bolaç, toplamda 31 kişinin aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındığının bilgisini verdi. -
Barış ATAYIN Tipinde var bi pc korsanlığı tipten almışlar kardeşimizi :)
-
Minareyi Calan Kilifini uyduruyormu acaba?
http://www.youtube.com/watch?v=kUc-cmC6n_c -
wordros bunu yazdı
Barış ATAYIN Tipinde var bi pc korsanlığı tipten almışlar kardeşimizi :)
bu tipten olsa olsa korsan cd ci olur.
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Minareyi Calan Kilifini uyduruyormu acaba?
http://www.youtube.com/watch?v=kUc-cmC6n_cBenim pcdemi sorun var diye 2 kere açtım da video 3310la çekilmiş gibi :)
bu arada o kadar komplo kuracak kadar önemli bir şahsiyet değil ki hocam :D niye uğraşsınlar o kadar da abartmayın :D :D
-
bu pzvklerin adresleri reel ip leri falan vardı bende , kekonun tekiyle iş yapıyordum. Gittim polise dövlete beni ciddiye almadılar vay aq
-

-
c0nverse bunu yazdıwordros bunu yazdı
Barış ATAYIN Tipinde var bi pc korsanlığı tipten almışlar kardeşimizi :)
bu tipten olsa olsa korsan cd ci olur.
bu yüzden aktör oldu desene
-
Tabbbiya neden olmasin..!

