folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Reeder P11S Akılı Telefon Tavsiye Edermisiniz?

Reeder P11S Akılı Telefon Tavsiye Edermisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşım alacakmış, faha doğrusu almayı düşünüyor, fikir almamı istedi. 

Ben samsung note serisi haricinde günceli takip etmiyorum uzun zamandır. Sorayım dedim hem tavisye edermisiniz? hemde işin içinde olanlar muadili oalrak başka önerilerde bulunurlarmı

patates tarafından 07/Nis/17 14:37 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

hanıma samsung telefon alıcaktık , vatan bilgisayara gittik 2 tane yavşak satış görevlisi reeder diye diye bizi ikna etti , p11 yada 10 du ama yakın zamanda oldu olay , eve geldik 2 dakika telefonla görüştü telefon fırına döndü. hemen çıktık gittik dükkana ayıp değilmi bu ürünü satıyosunuz yarım saat övdünüz falan değiştik ürünü samsung aldık

velhasıl kelam vatan bigisayardanda bişey almam reederında yakınından geçmem ama elektronik üründür bize öylesi denk gelmiştir onada bişey demem

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

2.200 lira verilir mi ya o telefona. Zaten telefonu kaybetme viral reklamı ile acayip antipati kazandılar.

Olayı bilmeyenler için: 

https://picload.org/image/rlpdgcro/reeder.png

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

2.200 lira verilir mi ya o telefona. Zaten telefonu kaybetme viral reklamı ile acayip antipati kazandılar.

Olayı bilmeyenler için: 

https://picload.org/image/rlpdgcro/reeder.png

bu kadarmı kansızmış şerefsiz herifler

@patates hocam etikete reeder diye eklede müritler görsün lazım oldugunda

umit tarafından 07/Nis/17 14:20 tarihinde düzenlenmiştir

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı

hanıma samsung telefon alıcaktık , vatan bilgisayara gittik 2 tane yavşak satış görevlisi reeder diye diye bizi ikna etti , p11 yada 10 du ama yakın zamanda oldu olay , eve geldik 2 dakika telefonla görüştü telefon fırına döndü. hemen çıktık gittik dükkana ayıp değilmi bu ürünü satıyosunuz yarım saat övdünüz falan değiştik ürünü samsung aldık

velhasıl kelam vatan bigisayardanda bişey almam reederında yakınından geçmem ama elektronik üründür bize öylesi denk gelmiştir onada bişey demem

aynısı 3 ay önce başıma geldi arkadaşa telefon bakıyorduk teknosaya girdik sdler hemen yapıştı nasıl bişey lazımdı fiyat aralığı ne olacak falan derken ordan reeder'ın bi telefonunu çıkardı işte bunda şu kadar ram var bilmem şu kadar kamera sayıyor boşuna sayma almam aldırmam dedim böyle deyince usulca telefonu geri yerine koydu sonra gittik başka yerden lenovo aldık 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Peki biz kendi aramizda Tahribat isimli bi telefon firmasi kursak kaca patlar?

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

@ümit hallettim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

Askerden önce teknosada çalışıyordum her satılan 10 ürünün 8 tanesi falan geri geliyordu.

reeder pişmanlıktır.

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

telefon patates sakın almasın. 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 10
reeder cep tel tavsiye