Reeder P11S Akılı Telefon Tavsiye Edermisiniz?
-
arkadaşım alacakmış, faha doğrusu almayı düşünüyor, fikir almamı istedi.
Ben samsung note serisi haricinde günceli takip etmiyorum uzun zamandır. Sorayım dedim hem tavisye edermisiniz? hemde işin içinde olanlar muadili oalrak başka önerilerde bulunurlarmı
patates tarafından 07/Nis/17 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
hanıma samsung telefon alıcaktık , vatan bilgisayara gittik 2 tane yavşak satış görevlisi reeder diye diye bizi ikna etti , p11 yada 10 du ama yakın zamanda oldu olay , eve geldik 2 dakika telefonla görüştü telefon fırına döndü. hemen çıktık gittik dükkana ayıp değilmi bu ürünü satıyosunuz yarım saat övdünüz falan değiştik ürünü samsung aldık
velhasıl kelam vatan bigisayardanda bişey almam reederında yakınından geçmem ama elektronik üründür bize öylesi denk gelmiştir onada bişey demem
-
2.200 lira verilir mi ya o telefona. Zaten telefonu kaybetme viral reklamı ile acayip antipati kazandılar.
Olayı bilmeyenler için:
-
mkyb bunu yazdı
2.200 lira verilir mi ya o telefona. Zaten telefonu kaybetme viral reklamı ile acayip antipati kazandılar.
Olayı bilmeyenler için:
bu kadarmı kansızmış şerefsiz herifler
@patates hocam etikete reeder diye eklede müritler görsün lazım oldugunda
umit tarafından 07/Nis/17 14:20 tarihinde düzenlenmiştir -
umit bunu yazdı
hanıma samsung telefon alıcaktık , vatan bilgisayara gittik 2 tane yavşak satış görevlisi reeder diye diye bizi ikna etti , p11 yada 10 du ama yakın zamanda oldu olay , eve geldik 2 dakika telefonla görüştü telefon fırına döndü. hemen çıktık gittik dükkana ayıp değilmi bu ürünü satıyosunuz yarım saat övdünüz falan değiştik ürünü samsung aldık
velhasıl kelam vatan bigisayardanda bişey almam reederında yakınından geçmem ama elektronik üründür bize öylesi denk gelmiştir onada bişey demem
aynısı 3 ay önce başıma geldi arkadaşa telefon bakıyorduk teknosaya girdik sdler hemen yapıştı nasıl bişey lazımdı fiyat aralığı ne olacak falan derken ordan reeder'ın bi telefonunu çıkardı işte bunda şu kadar ram var bilmem şu kadar kamera sayıyor boşuna sayma almam aldırmam dedim böyle deyince usulca telefonu geri yerine koydu sonra gittik başka yerden lenovo aldık
-
-
Peki biz kendi aramizda Tahribat isimli bi telefon firmasi kursak kaca patlar?
-
@ümit hallettim
-
Askerden önce teknosada çalışıyordum her satılan 10 ürünün 8 tanesi falan geri geliyordu.
reeder pişmanlıktır.
-
telefon patates sakın almasın.