Regal Bora 807 T Çamaşır Makinesi Arızası
-
iyi akşamlar arkadaşlar şimdi bende Regal 807 t Çamaşır makinesi var ve yıkarken kazan çok oynamaya başladı rulmanda sorun oldugunu düşünüyorum ama daha heniz sökmedım makineyı rulmann modelini bilen varmı acaba veya sorun rulmanda olup olmadıgını bilen varmı :)
-
kazan cok oynuyorsa rulmandan ziyade amortisorlere bir bak tabi varsa ...
Makinenin göbekten ses gelirse rulmana bak birde arkadan su akıtırsa... -
sikayetvar.com dan incelesen baya bi aynı sorun olduğunu göreceksin..genelde kullanıcı hatası diyip para istiyolarmış garantisi devam ediyosa değişim iste direk
-
sallanıyorsa betonu kırılmıştır.
-
SweetyVolty bunu yazdı
sallanıyorsa betonu kırılmıştır.
yok hocam beton saglam ust kapagi cikardım da arkası açılmadıgı için yarın komple dağatacam bakacam amartiserlerden olabilir veya rezistans olabilir diye düşünüyorum
aynı zamanda irwa dedigine bir bakalım de garantisi bitti zaten garantisine vestel bakıyormuş sıkma sorunu vardı defa geldiler yapmaya :S yapamadılar kart degişti birsürü şey degişti makinada kazan hariç tabi :D
bakalım işte yarın daatacam tamamen acaba bilen varmı rulman bodelini :( şimdi çıkan rulman hasarlıdır ordan da pek anlaşılmaz sipariş versemde modelini bilmiyorum :(
-
Çamaşırı koymadan sıkmaya al, yapacak mı?
-
burhan808 bunu yazdı
Çamaşırı koymadan sıkmaya al, yapacak mı?
dün gece açtıydım üst kapagı çıkarıp makinayı çıkardım içine bir 2 parça eşya koydum ama az yane agırlık yapmayan gene attı kazan dönüyorken kayış ileri geri gidiyor çıkacak gibi oluyor hızlandıgı zaman da kayışı atıyor !
-
1-rulman numarasını (arızalı ise eğer)çıkardığında üzerinde yazılı olarak bulacaksın.
2-ama diğer arkadaşın dediği gibi rulmandan değilde bana da amortisor arızası gibi geliyor.
3-yada dönen kazanın bağlı olduğu kulakçık tabir edilen parçaları kontrol et.kırık olabilir.
-
erblood bunu yazdı
1-rulman numarasını (arızalı ise eğer)çıkardığında üzerinde yazılı olarak bulacaksın.
2-ama diğer arkadaşın dediği gibi rulmandan değilde bana da amortisor arızası gibi geliyor.
3-yada dönen kazanın bağlı olduğu kulakçık tabir edilen parçaları kontrol et.kırık olabilir.
tamam hocam bu gün makineyı tamamen sökünce göz atarım sorunu buraya yazarım :)
-
evet makineyı söktüm amartisorlerde sorun yok üstelik de kazanın kendisi oynamıyor içerisindeki demir oynıyor kulakçuklar saglam amartiserler saglam kazanın dışı da saglam ama içinde sorun var :S