folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Regedit Belgelerım Vs. Şaftı Kaymış Durumda

Regedit Belgelerım Vs. Şaftı Kaymış Durumda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Hacılar benım pcde Avast pr. sn surumu fakat soyle bır sorunum var galıba pcye vırus bulastı

Regedıtı hiçbir şekilde acamıyorum ki bunu avast engellıordur dıye dusundum avastı kaldırdım denedım ama

yıne acılmadı daha sonra masa ustundekı Belgelerım klasoru ++++ ısmını almıs durumda dıger gozat pencerelerınde felam ++++ seklınde goruluyor.

sızce bu vırusmudur yoksa avastın uzantıları felam etkılıyor olabılırmı?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    bence sistem dosyalarına bir$ey olmu$tur
    avast & virüs i$idir diyorum.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Avira free classic kur tarat ve temizle daha sonra windows cdisini tak çalıştır>cmd>sfc /scannow yap onarma yapıcak eski hızına kavuşturursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    Avira free classic kur tarat ve temizle daha sonra windows cdisini tak çalıştır>cmd>sfc /scannow yap onarma yapıcak eski hızına kavuşturursun.
    -----------------------------

hacı onarmayı denedım fakat olmadı :s yanı  sfc /scannow  yapınca pcde xp home edıtıon kurulu olmasna ragmen xp professıonal sp2 ogelı cd nızı takın dıyor :s

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 1382 Toplam Mesaj: 4