Register.Com Domain Kampanyası Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bana gelen e-mail başlığı Don't Miss Out - $0.50 Domains! şeklinde.

Yalnız e-mail açıklamasında "Offer valid for new customers in the US and Canada only, limited to a total of one domain. Upon expiration, all products will be renewed at the then current price." diyor. Yani Amerikadan ya da kanadadan bağlanacaz bir de yeni kullanıcı olacaz. Bu sayede yarın geceye kadar bir tane domaini 0.50 $ 'dan kaydedebilecez. Peki biz bunun için proxy kullansak domaini 0.50 $ 'a kaydedebilir miyiz? Deneyen oldu mu daha önce?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Konuyu yukarıya taşıyayım tekrar.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

seneye 37,95$ olacak nasolsa yani yıllık 20$'a geliyor. neden 8$'a herhangi bi yerden kaydetmiyorsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    gencbeyin bunu yazdı

seneye 37,95$ olacak nasolsa yani yıllık 20$'a geliyor. neden 8$'a herhangi bi yerden kaydetmiyorsun

Transfer ederek uzatınca 8$ 'a geliyor yani yıllık 4.25$ 'a. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

new customers in the US and Canada only

türkçeşi: sen gelme ulan ayı.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
Toplam Hit: 1254 Toplam Mesaj: 5