folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Registry Booster 2010 Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Registry Booster 2010 Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

arkadaşlar registry booster 2010 adlı program güvenilirmidir? 4 çekirdekli quad 6600 işlemci 3 gb 800 mhz ram ve 9600 gt takılı bir pc var inanılmaz yavaştı. virüs mirüs tarattım bişey çıkmadı virustotalden tarattım yine temiz bakınırken napabilirim die bu programı buldum. kullandım bilgisayar hakkını veriyo şimdi. resmen uçuyor makine. çok memnun kaldım ama bu programa ne kadar güvenebilirim? bu programı önceden kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa sevinirim. saygılar...

Kendi şansımı yaratırım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    registry booster ı kullanmadan önce bilgisayarına hiç bakım yaptın mı? booster kullanmadan önce registry i,disklerini ,internet çöplerini temizliyor muydun ? booster dan sonra nasıl bir hızlandırmadır ki bu ? bildiğin registry temizleyici progrmalar neyse bu program da aynı işi yapıyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

auslogics boostspeedi de tavsiye ederim hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

@neonell bro; başıma ne geldiyse knight online da koxp denerken geldi. altınada bi ton teşekkür yazmış gerizekalılar indirdim açtım neyse bulaştı virüs. formatladım falan kurtulamadım garip bi yavaşlık vardı. yani şöyle diyim; xp pro kullanıyorum hoşgeldiniz gelmeden önce siyah ekran ve fare 5 sn falan bekliyordu, hdd durduk yere kasım kasım kasılıyodu zaten pc ide modundaydı sataya aldım bi ton mavi ekranlar falan sora bu programı çalıştırdım 630 tane hata buldu registry de temizle dedim şimdi en ufak bekleme kasılma yok. hani demek istediğim registry düzeltme dışında başka bi iş yapmıyorsa (sisteme keylogger, worm atma) 10 numara.

@SUPERBICO auslogics boostspeed de registry booster le aynı işimi yapıyor farklı bi önerimidir? teşekkürler...

Kendi şansımı yaratırım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    SALDIRAY bunu yazdı:
    -----------------------------

@neonell bro; başıma ne geldiyse knight online da koxp denerken geldi. altınada bi ton teşekkür yazmış gerizekalılar indirdim açtım neyse bulaştı virüs. formatladım falan kurtulamadım garip bi yavaşlık vardı. yani şöyle diyim; xp pro kullanıyorum hoşgeldiniz gelmeden önce siyah ekran ve fare 5 sn falan bekliyordu, hdd durduk yere kasım kasım kasılıyodu zaten pc ide modundaydı sataya aldım bi ton mavi ekranlar falan sora bu programı çalıştırdım 630 tane hata buldu registry de temizle dedim şimdi en ufak bekleme kasılma yok. hani demek istediğim registry düzeltme dışında başka bi iş yapmıyorsa (sisteme keylogger, worm atma) 10 numara.

@SUPERBICO auslogics boostspeed de registry booster le aynı işimi yapıyor farklı bi önerimidir? teşekkürler...

senin bilgisayarında virus var bro.Hatta şu an aktif ve mevcut.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

SALDIRAY bunu yazdı:

Kayıt defteri bakımı bölümü aynı işi yapıyor. Fazlası bile var

http://img109.imageshack.us/img109/1628/xxxxzl.jpg

http://katz.cd/search?q=BoostSpeed&type=software

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

Ben Valla CCleaner kullanıyorum. Hem çerez vs. hemde kayıt defterini temiz tutuyorum. Ayda 1 de Auslogic Defrag ile diski birleştiriyorum. 10 numara calısıyo :)

Toplam Hit: 1329 Toplam Mesaj: 7