Regsvr.Exe Virüs Mü?
-
cpu nun %50 kullanıyor. benim bildiğim bi regsvr32.exe vardı ama... virüsse ne yapmam gerekir.?
-
öncelikle görev yöneticisinden kapatacaksın, sonra msconfigten başlangıçta açılan programlar arasındaysa ordan da kaldıracaksın, yeniden başlatmadan regeditte aratıp oradan da sileceksin. sonra system32in içine felan tünemiştir oralardan bulup öyle sileceksin. her taraftan sildiğine emin olduğunda reset atacaksın. eğer tekrar karşına çıkarsa sövüp yakacaksın sigaranı formatın bitmesini bekleyeceksin :)
-
http://techrena.blogspot.com/2009/03/remove-windows-cannot-find-regsvrexe.html
Burada resimli olarak nasıl yapacağın gösteriliyor..
-
evet virüs, windows un öyle bir dosyasi yok. (WinXP)
Windows'un dosyasina benzemeye calisan tek seyde virus olacaktir.
isletim sistemini yazarsan daha iyi cevap verebiliriz. -
arkadaşlar sağolun xp bilgisayar :)
nerden bulaştığını biliyorum galiba arkadaştan flash almıştım bütün klasörler .exe uzantılıydı durumu çakmıştım ama geçmiş olsun ne diyelim :)
-
ordaki yöntemleri uygulamaya çalışıyorum ama kayıt defteri yönetici tarafından devre dışı bırakılmış ne iş anlayamadım yönetici benim :)
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
ordaki yöntemleri uygulamaya çalışıyorum ama kayıt defteri yönetici tarafından devre dışı bırakılmış ne iş anlayamadım yönetici benim :)
-----------------------------önce combofix i kullan sonra orada yazılanları dene bakalım hacı.
-
rebellisch bunu yazdı:
grup ilkesine gir çalıştır gpedit.msc yaz kullanıcının yönetim şablonuna gir sistemden ctrl alt deleteye gir devre kaldır devre dışıyı işaretle sonra açılır -
MalwareBytes ile sistemini komple tarat hocam.