Rehber Olmalı Biri Bana
-
Offf ikkki saattir arıyorum doru düzgün bi yer bulamadım kocaman internette.Sebep? Hemen anlatıyorum.
Pazar günü yüzünü 3 aydır görmediğim sevgilim geliyor İstanbul'a. Sabahın köründe (5-6) gibi buluşcaz. Sorasında tam bir hafta gezip tozcaz şehrimi. Kız her geldiğinde hemen hemen aynı yerlere götürdüm hep. Bi süre sonra sıkıyo tabi hep aynı mekanlar.
Sizden istediğim mekan isimleri, o mekanı seçmemi gerektiren sebep, açık adresi ve varsa telefonu. Organizasyon müthiş olmalı. Yalnız baştan sölim kutu bi kafe olsun da iyi öpüşün muhabbeti duymak istemiyorum arkadaşlar sizden. İstediğim süper vakit geçirebileceğimiz, tercihen avrupa yakasında olan ama anadolu da bi ihtimal olabilir, Fonda müziği olan ya da canlı rock, metal, heavy metal türü parça çalan bi yer olmalı.
İstediğimizde tavlada oynamalıyız, istediğimizde türk kahveside içebilmeliyiz.Yani eğlenmek istiyoz işte abi.
Ben bildiğim yerleri sayayım siz onları yazmayın gereksiz postlarla kasmayın konuyu :P
Çamlıca, fetihpaşa, aşıklar tepesi, üsküdar sahili, kadıköy sahili vs istemiyorum. Mekan olcak, iyi olcak ve en önemlisi ucuz olcak :D
Hadi bi yardım be pazara kadar (:
Bu arada mekan isimleri reklama girer mi lan :D
-
Biriniz okuyun ve cevap verin lan şu konuya. İlla ana sayfa da mı durcaz kardeşim okunmak için alla allaa (:
-
koskoca istanbulda bulamıosan o senin sorunun hocam :S
-
taksim. ara sokaklarda cafe lerde takıl
-
oofff oofff bzde bilyoz salkım palkım dolaşmayı ya. isim lazım bana. bi de alkolsüz olması önemli benim için.
-
Emirgana getir,Sheesa cafe fln alkolsüz mekan.Nargile tavla,ister terasda takıl ister girişteki masalarda.Baktın sıkıldınız Bi sahil turu atarsınz,Emirgan korusuna çıkarsınz.Sarmadı İstinye park yakın oraya geçersiniz :)
-
bu dediğin kafe tam olarak nerde hacım açık adres verebilcek misin?