Reiki

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Müridler şimdi bu reiki denen olay için elimde kitaplar mevcut daha da alabilirim istersem ama ben böyle şeylere başladım mı bırakamam nasıl bişeydir bu bilgisi olan? ne işe yarar bu teknigi ögrenmek nedir yani? varsa ilgilenenen bilgilendirirse sevinirim ben 3 5 bişey biliyorum ama başlamadan önce biraz bilgi toplıyım...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    Kardes elinde kitaplar varmiş :D bizemi soruosun ne oldugunu ^^ Aç ögren hatta bizede ögret bence! Reiki yararlıdır!

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    dayı ben onuy ögrenirsem tam ögrenirim... ama elimde daha okuyacagım cok kitap var birine öncelik vericem. o yüzden bi fikir istedim :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Pozitif enerji ile bazı rahatsılıkları iyileştirmek.Kişinin negatif enerjisini almak üzerine alternetıf tıp olarak bilinir dogrulugu varmıdır yok mudur tartıslır ancak ben inanmam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    boşver reikiyi. Tao 'yu ören sen.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

sakata gelmeyiz demi reiki öğrenelim derken tikimizden olmayalım ?

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Ne yazık ki bir çok kişi gibi sende araştırmadan, hatta ne olduğunu bile sölemeden direk konu açıyorsun... Sana altta verdiğim link buradaki herkezden daha yararlı olacaktır, google ye rap... 

http://www.reikiturk.com/

.
Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 7