Reklam Filmi Fiyat Kataloğu ?
-
Irandan bi mail gelmiş reklam filmi yaptırıcaklarmış fiyat kataloğunu istiyolar biz şuanda kısa filme önem verdiğimiz için daha fiyat katalogu oluşturmadık :D diğer şirketlerin kataloglarını nerden bulabilirim aradım biraz ama bulamadım
-
ara iste bi reklam ajansından
müşteri gibi davran
-
prof çalışan firmaların katoglarını iste ve copy paste alsana katalog
dipnot:profosyonel müşteri gibi davran ama
-
maşallah Ta İrandan müşteri gelmiş siteye :)
-
mail atıcam onlar bana dönene kadar geç olucak , başka çaresi yokmu :D
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------maşallah Ta İrandan müşteri gelmiş siteye :)
-----------------------------
nerden buluyolar bende anlamıyorum :D 6 günde sitenin hiti 25 bini geçti :D -
bi kaç tane ajansa attım mail bakıyım ne zaman cevap gelicek :D
-
Fiyat Listesi 2010 - 2011
İkili anlaşmalarla bu listedeki işin ederi anlamındaki fiyatların üstünde ya da altında çalışılması mümkündür.
TV bant reklam tasarımı
1.250 TLTV, sinema, reklam filmi
5.500 TL
Film jeneriği yada fragman tasarımı / senaryosu 4.600 TL
Kapanya fikri / tasarım / uygulama 7.500 TL
Kitap, dergi kapağı
(ön ve arka yüz)Tasarım
2.640 TL
Kitap her sayfa uygulama
40 TL
Dergi her sayfa uygulama
200 TL
Kurum / Marka adı çalışması
6.500 TL
Kurumsal kimlik / Marka kimliği oluşturma
10.000 TL
Kurumsal tanıtım filmi
5.500 TL
Logotype (amblem, logo)
3.000 TL
Mönü
Tasarım
2.750 TL
Multivizyon
Konsept geliştirme
4.600 TL
Senaryo
6.750 TL
Müşteri adına sunum hazırlığı
4.150 TL
Promosyon fikri yada tasarımı
2.450 TL
Radyo spotu ve cıngıl sözü
2.200 TL
Stand
Tasarım
2.650 TL
Storyboard
(her kare)Siyah beyaz
200 TL
Renkli
250 TL
Stratejik kavram oluşturma
4.400 TL
Süreli yayın
Tasarım
7.850 TL
Her sayı için uyarlama
3.950 TL
Uygulama (her sayfa)
200 TL
Listenin dışında tutulan orijinal hazırlık giderleri (illüstrasyon, fotoğraf çekimi, dia kiralama, rötuş, dizgi, renk ayrımı, ofset film, dijital baskı, ofset ya da chromoline prova baskı, bilgisayar sistem çalışması, zip, jaz, CD, disket gibi taşıyıcı malzemeler vb.) ayrıca fatura edilir.
Listede tür olarak yer almayan çalışmalar, tasarım ve / veya uygulamalar, listedeki benzerleri emsal alınarak, emsali yoksa işin özelliğine göre fiyatlandırılır.
Ana tasarımı onaylanmış ve uygulanmış işlerin (renk - görsel) versiyonları / uyarlamaları için uygulama bedelinin % 50'si ödenir.
Listedeki "tasarım" ücretleri sadece tek bir mecradaki (her bir gazete, her bir dergi, her bir televizyon, her bir radyo, her bir sinema, her bir açıkhava sözleşmesi ayrı mecra anlamındadır) yayın / kullanımları içindir. Birden fazla mecradaki yayın / kullanım halinde ödenecek ücret taraflar arasında ayrıca belirlenir.
Tasarımı onaylanmış, ancak uygulanmayan işler için tam ücret ödenir. Alternatifli istenen işler için, uygulanan tasarım bedelinin % 30'u ödenir
Tasarımı yapılmış, ancak uygulanmayan, vazgeçilen işler için tasarım bedelinin % 50’si ödenir
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Katalog bu :D yani bunun tablolu hali . Fiyatlarda diğer ajanslara göre nerdeyse yüzde 50 indirim var hatta bazılarında fazla bile :D