Reklam Firmaları Rezilliği
-
Merhaba arkadaşlar.İki haftadır Türk reklam firmaları arasında mekik dokuyorum.Birini kaldırıp diğerini koyuyorum.Denediğim reklam firmaları hakkında okumadığım yorum kalmadı.Hiçbiri vaad ettiği parayı vermiyor.Kİmisinin sayacı eksik çalışıyor.Kİmisi 3 gün önce kazandığın paradan kesinti yapıyor.Pop-up, splash, ppa reklamları'nın hepsini denedim.
Site içeriği ile alakası olmayan reklamların çıkmamamısının yanında birde hiç tıklanmayacak "tebrikler kontör kazandın", "kızlarla tanış" gibi saçma sapan reklam türlerinide gördüm.Reklam firmaları çoluk çocuğun eline düşmüş resmen.Adsense ve gittigidiyorun onaylamıyacağı bir site kullanıyorum diye üç kuruşa kullanıcımı reklamlara boğmakta istemiyorum.Bu ne rezilliktir arkadaşlar.Neden Türk firmaları böyle adi ve ucuz ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Eskiden de böylemiydi.Ne yapmak lazım ?
-
Onu bilmem de imzama bakabilirsin :D
-
Kaç k hitin var ve bu sorunu yaşıyosun?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
Onu bilmem de imzama bakabilirsin :D
Adsense kullandığım sitemde var hocam.Adsense'den çok memnunum.İçerikle alakalı reklamlar çıkıyor genelde ve kazancı iyi. -
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------2 k,
pop-up ya da splash hiti biraz düşürdü.Hangisi düşürdü kestiremiyorum.Şuan bir firmadan splash, bir firmadan da ppa kullanıyorum.Karışık birşeyler yaptım işte ama gene memnun değilim.
Mesela reklamstore firması 2 gün önceki kazancımdan neden düşürdü anlamış değilim.Orası dün 1,26 gözüküyordu.
13.07.2011gösterim:5820Tık: 390,45 TL -
CyberAngel bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------2 k,
pop-up ya da splash hiti biraz düşürdü.Hangisi düşürdü kestiremiyorum.Şuan bir firmadan splash, bir firmadan da ppa kullanıyorum.Karışık birşeyler yaptım işte ama gene memnun değilim.
Mesela reklamstore firması 2 gün önceki kazancımdan neden düşürdü anlamış değilim.Orası dün 1,26 gözüküyordu.
13.07.2011gösterim:5820Tık: 390,45 TL
-----------------------------hiti düşük olanları pek takmıyorlar açıkçası :s ama genede ayıp tabi birde o aldıgın net rakamdan %18 kesicek sanırım
-
hit düşük falan,
vaad ettikleri paraları vermiyorlar.
Reklamları hoş değil
Ödemelerde sıkıntı olan çok firma var.
Çoğu ticket'ten geri dönüş yapmıyor.
Sayacların da genelde sorun var ya da bilerek yapıyorlar
Denediğim firmalar;
Adrayon,
hizlireklam.com
softreklam
reklamstore
ad.logro
Aklıma gelmeyen birkaç tane daha...
Sonuç olarak benim değinmek istediğim nokta internetin reklam çöplüğünne dönmesine rağmen webmaster'ların Türk firmalarından hakkttiğini alamaması.Upload işinde bile daha çok para var arkadaş...
-
Sadece Türk reklam firmaları da değil genel olarak Adsense'in alternatifi yok.
Warez falan ayrı konu tabi ama adsense de banlanma korkusuyla paranoyak yapıyor.
Bir ara hizlireklam splash kullandım 1k'ya 1TL ödüyordu yanlış hatırlamıyosam. tık saymada pek sorun yoktu. ödeme de almıştım. onun nesi var?
Bu arada muhtemelen pop-uptandır hitinin düşmesi. Google sevmez pop-up ı :|
-
reklam veren yoksa reklam firması nerden cıkarıpta sana siteyle alaklı reklam vericek ?
dedigin gibi sayımlar,reklam kötü ama yapıcak bişi yok.
Türkiye için adsensenin alternatifi yok.Güzel yabancı başka reklam servisleridde var fakat türk hitine para ödemiyorlar.
kendimi bildim bilelide bu olay böyle.sen reklam veren olsan google'a mı verirsin yoksa türk reklam firmasına mı?
biraz empati yapınca sonuç belli oluyor.
oyüzden siteyi sağlam olarak biyerlere getirdikten sonra sabit reklam en iyisi.