Reklam Konusunda Yardımlarınıza İhtiyacımız Var
-
Merhaba arkadaşlar,
Benim peder geçen yıl istanbul floryada bir spor salonu satın aldı. ( Sadece eşyalar kira ödüyor)
Geçen yıl zarar yaptı 5 milyar kira ödüyor kirayı çıkaramadı. Bu yıl şu ana kadar aylık 2.5 milyar karda. Bu yaz sezonu çok zarar yapıyor genelde. Neyse bunun konumuzla alakası yok.
Bizim buranın reklamını yapmamız lazım, reklam yapsak cidden çok para kazanıcak bi yer. Geçen sene Türkiye şampiyonu çıkardık burdan.
Işıl Okan Aktan. Bu röportajın yapıldığı yer bizim spor salonu.
http://www.youtube.com/watch?v=XYgOOQr4dSM
Neyse sizden bu reklam konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Neler yapılabilir, kendimizi nasıl duyarabiliriz.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
-
yok mu la yardımcı olcak
-
Reklamolayı biraz paralı olaydır. Bu işi forum değilde, harbi bilenlere danışsan hocam. Yani reklamımızı yapın vs ne kadara mâl olur gibisinden.
-
HanDsomE bunu yazdı
Reklamolayı biraz paralı olaydır. Bu işi forum değilde, harbi bilenlere danışsan hocam. Yani reklamımızı yapın vs ne kadara mâl olur gibisinden.
hocam ben ne şekillerde reklam yapabilirim diye sordum. Mesela facebook da felan yapılmaz mı? Yada bi site kursak siteden reklam yapamayız mı?
-
Tengri bunu yazdıHanDsomE bunu yazdı
hocam ben ne şekillerde reklam yapabilirim diye sordum. Mesela facebook da felan yapılmaz mı? Yada bi site kursak siteden reklam yapamayız mı?
Hocam facebook'ta olabilir. Zaten işletmen varsa site şart. Onu unutma. Çünkü spor salonun adını görenlerin ilk işi google amcaya girip onu aratmak. O site olmazsa olmaz zaten. Ayrıca facebook ve google adwords ile nette reklam verebilirsin. Seçeneklerden bir kaçı bu.
-
bi sayfa kurdum şimdi bu sayfayı adam etmem de bana kim yardım edebilir?
-
İstanbul'da değilim o yüzden orada ki piyasayı bilemem. Ancak burada ki spor salonları çok güzel bir sistem uyguluyor. Başarılı sporculara sponsor oluyorlar. Belli branşlarda uzamanlaşıyorlar. Örneğin sadece fitness veya vücut geliştirmeye odaklanıyorlar. İşin ehli reklam ajansları ile çalışırsan çok güzel bir geri dönüş sağlayabilirsin.
Aklıma gelmişken Sağlık Bakanlığının Obeziteyle Mücadele kampanyasını kendinize uyarlayabilirsiniz sanıyorum. Ben fikri attım, geliştirmek size kalmış.
Saygılar