Reklam Mesajları Ve Aramalar Hakkında
-
Hocalar Sürekli duyuyoruz BTK ceza yağdırıyor işte kullanıcıdan habersiz reklam mesajları ve aramalar yasak diye. Şu ramazan ayında oruçlu oruçlu öyle bir küfür ettiriyorlarki. İşim gereği 4-12 (akşam) vardiyasındayım. eve geldiğimde 1 oluyor. Yat kalk sahur vs derken uyku ağır oluyor. Öğlen 1i buluyor uyanmam. Neyse cok uzatmadan sabah 9-10 civarı, Peygamber efendimizin hayatının cd'si, Yok dsmart spor paketi yok digiturk. Sürekli otomatik sekreterler arıyor. Kabul etmek için 1'e basın diyor. Basıyorumki açsın biri küfür edeyim. Bir gün dedim yeter artık aramayın istemiyorum yeterrr diye. Ne yapayım hocalar. Akıl verin btk'ya şikayet mi etsem. Avea'yı aradım biz bilmeyiz o arayanlarla konusun dediler. Kafayı yedirtcekler bana artık.
-
numaran public olmuş hoca.
-
Kurumsal hat değilse değiştir bence hocam numara ortaya düştükten sonra durmaz o
-
avea online işlem merkezine gir hocam oraları kurcala reklam telefonlarını ve mesajlarını kapatabiliyorsun.Ben yaptım o işi arayan soran yok çok şükür
-
hocalar o kadar public olmadı ama numarayı değişmem imkansız gibi birşey. Numara engelleme hizmeti lanet olsunki hala yok. ne malca birşeydir bilmiyorum.BTK nasıl bir ceza yağdırıyor ki