folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Reklam Müzikleri

Reklam Müzikleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

Arada sırada ekranda izlediğiniz bir reklamın müziğinin etkisinde kalabiliyorsunuz.Sonradan da o müziği aramak için bayağa uğraşıyorsunuz ama bulmak imkansız.O zaman da araştırıp duruyorsunuz.İşte bu proje tam siz reklam müziği severlere göre...

Birkaç kişinin oluşumu ile yapılan bu proje sizin isteklerinizi yerine getirebilir.Bu kişiler ekranda izlediğimizi reklamların müziklerini kendi web sitelerinde yayınlamakta bir sakınca görmemişler.Hatta sitenin adını bile "www.reklammuzik.com" koymuşlar ki bu da işlerini ciddiye alıyorlar demektir.

Artık bu projenin bir gönüllüsü olup reklam müziklerini zahmetsizce aramaya son!

Sitede reklamları arayabilir, reklam kategorilerinden istediğinize bakıp kendinize uygun müzikleri seçebilir ve reklam istek sayfasından istekte bulunabilirsiniz.

Kendilerine projelerinde kolaylıklar dileriz...

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

müzikler için:www.reklammuzik.com

istek reklam müziği için:reklam istek

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Eline Sağlık Hocam Bi Ara Mesajını Editlemeyi Öğrenmelisin Yoksa Daha Çok Kendi Açtığın Konulara İlk Kendin Cvp Verirsin :P 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    ilk mesaj editlenmiyorki :)

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------
    Eline Sağlık Hocam Bi Ara Mesajını Editlemeyi Öğrenmelisin Yoksa Daha Çok Kendi Açtığın Konulara İlk Kendin Cvp Verirsin :P 
    -----------------------------
    önerin için saol hocam daha öncede söylediğim gibi  calısırken hem iş hem tbt biaz kafam akrısıyo bide bendelink koymama hastalığğı var: ) sonradan fark ediyorum coğu zaman D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    eyvallah hoca..garantinin reklamını arıyodum:S buldum mutlu oldm:D

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
Toplam Hit: 563 Toplam Mesaj: 6