Reklam Ödevi Yardım
-
merhaba arkadaslar.benim bir ödevim var ve yardım edeceginizi düşünüyorum.googleye ''oliver toscani benetton'' yazınca görsellere tıklayın ve inceleyin.oliver toscani adındaki bir reklamcının benetton reklamları cıkıyor.birsürü grafik var.bu reklamlarda verilmek istenen veya gizliden bilincaltına hitap eden şeyler neler.ve bütün reklamlarındaki anafikir nedir.anlayan arkadaslar yardım ederse sevinirim.
-
oliviero toscani benetton olcaktı sanırım 2.si benim fikrime göre ben burda ırkçılığın kötü bişey olduğunu anlatmaya çalıştıklarını zannedıyorum. bütün reklamındada hep bunu gördüm zaten bi japon bi zenci bi amerikalı falan hepsi bi karede zaten hatta aklıma unesco geldi nedense :d
-
ben actım ama cıkan resımlerı pek reklam resmıne benzetemedım, birkac ornek buraya koysan daha iyi olur
http://volkanaytan.blogspot.com/2009/07/oliviero-toscani.html
Tüm insanlığı ilgilendiren yoksulluk, açlık, ırçılık, savaş, Aids ve uyuşturucu gibi konulara sıradan tüketicinin en az nasıl giyinmesi gerektiğine kafa yorduğu kadar ilgi göstermesini sağladı. -
benetton belgeseli var onu izle tüm sorularını ayrıntıyla cevaplıyor.
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------benetton belgeseli var onu izle tüm sorularını ayrıntıyla cevaplıyor.
-----------------------------hocam benetton belgeselinin imdb id linkini yazabilirmisin
-
Genel olarak ırkçılığı işlemiş anladığım kadarıyla.
-
....,