folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Reklam Store Ödeme Yapmıyor

Reklam Store Ödeme Yapmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar reklamstore hiç ödeme yapmıyormu baya param birikti yatırdık diyorlar yatırmıyorlar. Google a alternatif reklam sitesi varmı (parasını zamanında ödeyen) bana bu konuyla ilgili cevap verirseniz sevinirim iyi çalışmalar 

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yıllardır düzenli ödeme yapan nadir türk firmalarından destek ekibine ulaşınız.

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

2 yıldır kullanmıyorum. çok az veriyorlardı en son. ama hep ödeme almışımdır. iletişime geç. mail& tel.

alternatif adhood. ödeme alıyorum. güvenilir.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

adtech.com.tr var

Adsense Gelirli Siteler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huradam
    huradam's avatar
    Erkek

hepsiburada vermiyordu şimdi reklamstore

hepsibyrada vermiyor dediler reklamı kaldırdım reklamstoreyi koydum şimdi buda vermiyor googleden reklam bekleyecem.

Senin yalanlarınla hilelerinle başedemedim bana derd oldu.Bende senin önünde diz çökmedim ya buda sana derd olsun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

google beni adense üyesi olarak kabul etmiyor ne yaptıysam arkadaş darpane gibi para basıyor biz meteliğe kurşun atıyoruz :(

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tıkır tıkır alıyoruz no problem

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

turkcell bunu yazdı:
    -----------------------------

google beni adense üyesi olarak kabul etmiyor ne yaptıysam arkadaş darpane gibi para basıyor biz meteliğe kurşun atıyoruz :(

-----------------------------

adsense hesabı satam sana 50 lira mehmetçik vakfı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sen nası üye oldun |:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 1543 Toplam Mesaj: 9