folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Reklama İhtiyaç Duyan Firma,Kişi Ve Kurumlara

Reklama İhtiyaç Duyan Firma,Kişi Ve Kurumlara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Merhaba,

Bu konuyu ön tanıtım ve anlaşma için açma gereği duydum. Çok kısa süre sonra, test yayınları bitecek olan ' Dijital Pazarlama ve Reklam Ağı' sistemimiz için, öncelikle reel sektörde aktif faaliyet gösteren KOBİ ve benzeri kurum ve kişilerle reklam anlaşmaları yapıyoruz.

Sistemi kısaca tanımak isteyen arkadaşlarımız için , soru - cevap türünde bir tanıtım hazırladık.

Luus Reklam Sistemini Reklam verenler için Soru ve Cevaplarla Tanıyalım!

1-/
    Bu reklâm sistemi hangi amaçla oluşturulmuştur?

* Amaç, satıcı ve alıcı kitleyi; yayıncı aracılığıyla buluşturmak ve ticaret potansiyeli yaratmaktadır.

2-/ Bu sistem ne kadar geniş?

* Bu sorunun cevabını vermek oldukça güç. Zira sistemimiz bir kartopu gibidir. Tepeden yuvarlanan kartopu gibi büyür. Hem reklâm veren hem de yayıncı portföyü her geçen an gelişir.

3-/ Sistemde ne tür reklâmlar yayınlayabilirim?

* Sistemimize dâhil 4 türde reklâm vardır. Bu ebatlar, reklâm tipi ve reklâm görselleri çeşitleriyle orantılıdır. Görsel olarak statik veya dinamik banner, flash animasyon reklâmlarından oluşur. Diğer türlerimizde ise yazılı reklam bloklarıdır. İstenilen renk, ton ve açıklamalarla çok çeşitli bir yazılı reklâm seçeneği sunar.

4-/ Sisteme reklam verdikten sonra; gelişmeleri nasıl takip edebilirim?

* Her reklam veren üyemiz, kendine özel bir üye panelinden an ve an yayınladığı reklamın günlük,aylık,dinamik görüntüleme,tıklanma,hangi ülkelerde yayınlandığı hangi tarihte ve saatte tıklandığını takip edebilir. Sistemimizde paket reklam seçenekleri var olduğu için; belirlediği standartların dışında hiçbir fazlalık yada eksiklik olmadan belirlediği planda %100 sağlıklı bir amaca ulaşır.

5-/ Bu sisteme ne kadar ödeyeceğim ?

* İşte sistemin Reklam verenler için en cazip yönü bu! Size kesinlikle; ‘Şu kadar ödeyeceksiniz yada, bu kadar tıklandınız – yayınlandınız şu kadar borçlusunuz.’ denmeyecek!

Siz kendi bütçenize uygun biçimde, uygun paketler alarak veya sizle görüşmelerimiz sırasında istediğiniz miktarları bize sunarak ve üstelik ‘ Tıklamalara şu kadar ödemek istiyorum!’ diyerek tüm kampanyanın şartsız yöneticisi siz oluyorsunuz. Bunun dışında, size sunacağımız uzun soluklu tekliflerde; sizlere özel kampanyalarımızda olacaktır.

6-/ Bu sisteme kayıt oldum diyelim; kesin bir geri dönüş olacak mı ?

* Size en başta da dediğimiz gibi, günümüzde artık tüm reklam ve tanıtımlar öncelikle internetten yapılmaktadır. Amaç, çok az maliyetlerle çok daha fazla kişiye ve çeşitli kitlelere ulaşmaktır.
    Elbette sizin ürünlerinizin kalitesi, fiyatları , sunduğunuz imkan ve hizmet çeşitlerine de bağlı olarak geri dönüşümlerde bir etki söz konusu olacaktır.Biz sizi Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtacağız – bundan sonrasında size sadece müşterilerinizle iyi bir diyalog içine girip amacınızı gerçekleştirmek kalacak.

7-/ Peki bu sistemin bana olumsuz bir geri dönüşümü olur mu , ya fazla ödeme yaparsam , ya beklenmedik sonuçlar görürsem ?

* Size şunu taahhüt edebiliriz; bizler sizlerin beklentilerini sonuna kadar karşılayacağız.Ürünlerinizin ve sizlerin reklamlarını,tanıtımlarını yüzbinlerle buluşturacağız. Bizim bu aşamadan sonra sizinde bildiğiniz gibi bir görevimiz kalmayacak. Artık sonrası tamamen size ait. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğiz; stoklarınızı hep fazla tutun , beklemediğiniz ölçülerde talepler gelebilir.

Not: Gerçekden büyük çaplı reklam planı olan arkadaşlarımız p.m ile irtibata geçebilirler. Proje aktif oldukdan sadece 1 ay sonra hedefimiz 5.000 yayıncı site. Yani; günde 500.000 bin reklam gösterimi hedefliyoruz.

Sistem Tıklama bazlı olduğu için , belirlenen paketlerin üzerinde tek bir kuruş talep edilmez!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    önemli olan geri ödeme ne kadar güvenli ? kurumsal kimlik nedir ?

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı:
    -----------------------------
    önemli olan geri ödeme ne kadar güvenli ? kurumsal kimlik nedir ?

Geri ödeme ne için o konuyu anlamadım.

Kurumsal kimlik olarak ; Limited Şirketi olarak, 1 ay evvel Bilişim Sektörü'nde hizmet hayatına başlamış bir şirketiz.

Gerekli tüm şirket bilgilerini özel mesajdan gönderebilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    benim anlamış olduğum sistem yayıncı site ibaresinden özellikle tık başına ödeme yapan klasik adsense sistemli bir reklam sistemi ve yayınlatan kadar yayıncının da aklında soru işareti olacak bir iş geri ödeme bilirsin ki piyasaya bugüne kadar o kadar çok affilate sistemi geldi ödeme yapmadan sırra kadem bastı :} bu amaçla sordum yayıncı olmam zaten reklam veren olabilirim belki ama öncelikli olarak sisteminizin işleyişini görmemiz gerekmekte.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı:
    benim anlamış olduğum sistem yayıncı site ibaresinden özellikle tık başına ödeme yapan klasik adsense sistemli bir reklam sistemi ve yayınlatan kadar yayıncının da aklında soru işareti olacak bir iş geri ödeme bilirsin ki piyasaya bugüne kadar o kadar çok affilate sistemi geldi ödeme yapmadan sırra kadem bastı :} bu amaçla sordum yayıncı olmam zaten reklam veren olabilirim belki ama öncelikli olarak sisteminizin işleyişini görmemiz gerekmekte.

Anladım hocam, evet bende 11 yıldır internet kullanıcısıyım, onlarca bu tip sistemler gördüm. Ben şunu garanti ederim ama; sistem tıklama bazlı olduğu için gösterimler reklamverenlere sadece ikramdır :) onlardan ücret alınmaz. O yüzden ,sizin paketiniz üzerine kesinlikle çıkılmaz.Siz 100 tıklama istiyorum derseniz, 100. tıklamadan sonra sistem reklamınızı kaldırır. 1 kuruş ödeme yapmazsınız sonrasında.

Bu işi evden yapanlarda var :) onlarıda biliyoruz. Biz bu güven ortamını yaratmak için zaten limited şirketi olarak kurumsallaştık. Öncelikle güven vermek istiyoruz. Bu sebeple, sistem yayına girdikden kısa süre sonra binlerce yayıncıdan bahsediyoruz.Zira ; yayıncıları %50 gelir ortağı olarak görüyoruz.

Kafanıza takılan başka sorular olursa, p.m'de atabilirsiniz.

Toplam Hit: 1578 Toplam Mesaj: 5