Reklamcılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Hocalar konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım.
    bu gün hocalarımızdan biri  Bir Haber sitesinde çalıştırılmak üzere eleman aradığını söyledi. kendisi referans olacağını söyledi. 
    Neyse uzatmayım aradık Söylediğini tam olarak anlamadım ama web üzerinden reklam alacakmışız aylıkmı yoksa haftalıkmı ne kota verceklermiş o kotayı doldurmak zorunluluğu varmış. Sormak istediğim şey bu işle uğraşan yada bir bilgisi olan varmı ? Neler öğrenebilirim bu iş için ? bilgilendiren çıkarmı acaba ? 

Zehirrr . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

50 kişi girmiş ve tek yorum yok :) buda iyiymiş. Demekki ilgilenen kimse yok. :|

Zehirrr . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    bilen kimse yoktur belki de ziyaretçidir. yada reklamcılık okumak üzerine açılmış konu sananlar olmuştur. Bende yardımcı olamıcam malasef :S

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

hocam  ciddi manada bir siteyse bu işler bireysel çabalarla çözülmez öncelikle onu belirteyim.. nasıl çözülür diye sorarsan reklam ajansları ile görüşeceksin, yayıncı olup o ajanslar sayesinde sitene çeşitli reklamları alacaksın.. reklam planlamalarını ajanslar yapacak yani.. yok eğer bireysel çözücem illa dersen, r10 ve iyinet en kolay yol senin için.. bunların yanında maxgelir.com ve gelirortaklari.com sitelerini inceleyebilirsin ikiside sağlam firmalardır, ikisiylede çalıştım ve 2bin tl üzerinde ödeme aldım totelde.. yani sıkıntı yaratmazlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

ByTechno bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam  ciddi manada bir siteyse bu işler bireysel çabalarla çözülmez öncelikle onu belirteyim.. nasıl çözülür diye sorarsan reklam ajansları ile görüşeceksin, yayıncı olup o ajanslar sayesinde sitene çeşitli reklamları alacaksın.. reklam planlamalarını ajanslar yapacak yani.. yok eğer bireysel çözücem illa dersen, r10 ve iyinet en kolay yol senin için.. bunların yanında maxgelir.com ve gelirortaklari.com sitelerini inceleyebilirsin ikiside sağlam firmalardır, ikisiylede çalıştım ve 2bin tl üzerinde ödeme aldım totelde.. yani sıkıntı yaratmazlar

hocam güzel yazmışsın da tam olarak anlamamışsın beni. bir Profosyonal reklamcı ne iş yapar ? amaç bunu öğrenmek.

Zehirrr . . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocero
    kocero's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:

Hocalar konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım.
    bu gün hocalarımızdan biri  Bir Haber sitesinde çalıştırılmak üzere eleman aradığını söyledi. kendisi referans olacağını söyledi. 
    Neyse uzatmayım aradık Söylediğini tam olarak anlamadım ama web üzerinden reklam alacakmışız aylıkmı yoksa haftalıkmı ne kota verceklermiş o kotayı doldurmak zorunluluğu varmış. Sormak istediğim şey bu işle uğraşan yada bir bilgisi olan varmı ? Neler öğrenebilirim bu iş için ? bilgilendiren çıkarmı acaba ? 

haci verdigin bilgi yetersiz, bunun sebebide senden ne istendigini sende tam olarak anlamadigini belirtmissin. senin tam olarak anlamadigin ve tam olarak anlatamadigin bir konu var ortada, tam olarak detayli bilgi aktarirsan yardimci olmaya calisacak arkadaslarin iside kolaylasir. simdiden basarilar.

BILDIKLERINI YUZLESTIR HAYATLA ve SINAMAKTAN KORKMA !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

benim anladığım haber sitesinin reklam editörü olacaksın, bunun için reklam formatlarını öğrenmelisin,anlaşmalar yapmalısın, nasıl reklam verilir ne tip reklamlar vardır bunları öğrenmelisin

internet reklam çeşitleri yaz bazı bilgiler edinirsin.

http://www.internetreklamrehberi.com/internet-reklamlari-nelerdir/internet-reklam-cesitleri

Toplam Hit: 1205 Toplam Mesaj: 7