folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Remote Administration For ASP & PHP

Remote Administration For ASP & PHP

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBigPara
    TheBigPara's avatar
    Erkek
    Selam arkadaşlar.
    Şimdi bizim 1 i asp destekli win2k diğeride php destekli linux kurulu server ımız var.
    Bazen şirket dışındayken problemlerde server"a müdahele edemiyoz. Mesela müşterinin bi problemi oluyo. Bizde dışarda olduğumuzda yardımcı olamıyoz.
    Şimdi ben şöle bişi arıyom. asp veya php de yazılmış scripti server ımıza yüklediğimizde dışarda herhangi bi makinada scriptin yüklü olduğu makinadaki bütün müşterilerin hesaplarını yönetebilceğimiz bi script yani serverın hard diskini yönetebilceğimiz bi asp ve ayrıca php script arıyoz. bildiğiniz böle script varmı? bu konuda yardımcı olabilirmisiniz???

Şimdiden verceğiniz cevaplar için teşekürler.

Ben Türk Erkeğinin Zeki, Çağdaş ve aynı zamanda Abaza olmayanını severim. FuZuLBoY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek
    www.aspindir.com da bitane bole yonetici vardı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    win2000 serverlarda remote connection ozelligini kullanarak kendi ekranınmış gibi karşı makinayı kullanabilirsin. tek yapman gereken user acman ve bilgisayar ozelliklerinden actigin user accounta remote administration yetkisi tanımlaman

linux serverlarda işini telnetten halledebilirsin. eger linuxu mouse ile kullanmaya alisiksan onunda windowsdakine benzer yardimci yazilimlari var sanırım ama kullanmadım.

bunlar en kolay ve kullanışlı yöntemler ama istersen bir virtual dir yaratip admin accountu ile herhangi bir dosya yöneticisi tarzı asp yada php script de calistirabilirsin ama her ayari yapamazsin bunlar hic kullanisli olmaz.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkworld
    darkworld's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evt remote desktopla bağlanabilirsin..
    veya ben asp oldun diyorum dersen buna benzer hosting controller programları var.. asp olarak
    linux dada cpanel var.

Bir Duvar Var Sırtımı Dayadıgım Sevgiden Örülmüs Koskoca Bir Duvar Hasretinle Yandigim Kuytusunda Her Gece Ağladıgım Şunu Bil Ki Sevdigim Sen o Duvardaki Gözyaşım Olacaksin Ve Hiç Kurumayacaksın Ellerimi Kanatırcasına Tırnaklarımla İsmini Kazıdıgım O Sevgi Duvarinda Hep Ama Hep Yaşayacaksin
Toplam Hit: 1895 Toplam Mesaj: 4