Remote PC Kontrol Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utkuts
    utkuts's avatar
    Erkek

Merhaba;

Arkadaşlar evimde 2 adet bilgisayar bulunmakta. Biri laptop diğeri masaüstü. Ben laptopla masaüstünü kontrol etmek istiyorum. Aynı modemi kullandığımız için bağlantıda sorun yok ancak kontrol işi biraz zor.

Bir kaç program denedim ancak bi türlü full versiyonlarını bulamadım. Bulabildiğim en güzel program anyplace control. Süper mouse'ından klavyesine her şeyini kontrol edebiliyorum ancak buda ne yazık ki full değil. Son sürümünün serialini bulamadım elinde olan varsa inanılmaz işime yarar :)

Ya da sizin bildiğiniz/kullandığınız programları tavsiye ederseniz sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

vnc isini gorur

arattir google da 

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Aradığın sey TeamViewer programı 2 bilgisayardada kurulması veya aynı andan çalıştırılması lazım programı açınca ıd ve password veriyor sana o bilgilerle diğer pc yı kontrol edebiliyorsun buda linki:

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=teamviewer&lid=6125

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 1169 Toplam Mesaj: 3