Renk Uyumu -Ders,Öneri ( İstek )
-
Müridler photoshop ta kendimce ve şuan çalıştığım yer itibariyle kendimi az da olsa geliştridiğime inanıyorum.Ama ne bahsızlıktır ki bende doğuştan sanıyorum şu renk uyumu denen şey hiç olmadı.Hep arkadaşlarım dan çalıştığım kişilerden özenirim hatta gerçekten inandığım birşey var ve hep söylerim sizdeki bu renk uyumunun yüzde de biri bende olsa bu alemi yıkar geçerim derim :)
Kısacası müridler sizden renk uyumu ile ilgili eğitim videosu var mı bilmiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum ne biliyim resim kursuna filan mi gitmeliyim bu konuda sizden yardımlarınızı bekliyorum.
-
Bu konuda en iyi kim yapar ? Bana göre dekorasyoncular.
http://www.kendieviniyarat.com/Default.aspx?id=ilhamalin_mekana_yatak
http://www.marthastewart.com/275531/our-favorite-colors/@center/276997/decorating-color
Buralardan renk uyumlarına bakıp ; gereken rengi seçip deniyorum.
-
tamda benim derdim bu takipteyim
-
onu yanlış hatırlamıyorsam güzel sanatların ilgili bölümlerinde ders olarak okutuyorlar o yüzden bizde bu tip sorunlar olması normal takipteyim hacım
-
Renk cemberi vardi bi dene, 2.sinifta bi derste gostermislerdi , o renk cemberini al google gorsellerden, 3 renk icin mercedes logosu gibi bisey kullan, cemberin ortasina koy , logonun ayaklarina denk gelen renkler (ki 3 tane bu durumda) uyumlu olurdu.
-
Adobe kuler dene hocam
-
O renk çemberlerini denedim hatta netten şöyle bir site bulduma ama bende işe yaramadı belki diğer müridlerde yarar aslında tam anlatmak istediğim ben bu doğru renkleri yan yana getiremiyorum.Birkaç renk getiriyorum sürekli beğenmiyorum olmuyor yani sanıyorum içten gelmesi lazım tam cözemedim kendim :)
Link:http://colorschemedesigner.com/
-
Ka1nsha bunu yazdı
Adobe kuler dene hocam
bunu beğendim
