folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Renkli Lazer Tavsiyesi Alayım

Renkli Lazer Tavsiyesi Alayım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Dolum yaparken problem çıkarmayan, düzgün bişey ne önerirsiniz?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

HP den şaşmamak lazım. eczanede siyah kartuş kullanıyoruz. hem orjinal hem muadil kullanabiliyoruz. sıkıntı çıkarmıyor

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oki

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Epson mu vardı ne vardı kartuşsuz baskı çokluğunda lazerliyi geçiyordu ona bi bak istersen,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

paran varsa ricoh aficio serisi tercih edebilirsin.

bu marka cihazların muadil renkli kolay dolan tonerleri oldukça yaygın.

sağlam ömürlük cihaz olduğu için çok yaygınlaştı. askerde 13 ay kullandım. mukavvaya bile basıyordum banamısın demıyordu.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Yazim hizi cok onemli degilse epson l110 tavsiye ederim. Lazer degil ama sayfa basina maliyeti lazerden daha dusuk. Ben fotograf baskisi icin kullaniyorum. Yaklasik 150 sayfa a4 fotograf bastim suan murekkep seviyeleri aldigim gunku gibi. Daha kaliteli renkler istersen l800e bak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek

Koskocaman HolyOne tabiki de 3D printer alır..

Bu arada hala nasıl ilgi alanına giripte alıp silah falan basmadın onunla çözmüş değilim HolyOne :)))

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    ShyRain bunu yazdı

Koskocaman HolyOne tabiki de 3D printer alır..

Bu arada hala nasıl ilgi alanına giripte alıp silah falan basmadın onunla çözmüş değilim HolyOne :)))

3d print edilen silahlar 2-3 kurşun sıkımından sonra elde dağılıyor. Ha bu dediklerim özel malzemelerle yapılanlar. Evde bastığın direk elinde patlar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1061 Toplam Mesaj: 9