Reseller Sahibi Müridler (Videojockey,Webadam Ve Godaddy Hariç)
-
iyi akşamlar müridler reseller sahibi müridlerden bi ricam var bana ufak bi alan açabilirler mi ?
sitem için yazdırdğım bot'u deniyecem eğer çalışırsa onların aldığı firmadan alacam bende
sebep: nedendir çözemedim ama bot her hostta çalışmıyor hata veriyor godaddy ve webadam'da denedim olmadı.
sadece yasin'in sunucularda çalışıyor ama siteyi orada tutamıyorum cpu tüketimi fazla diye suspaned yiyorum (bununda net sebebini bilmiyoruz:)
kısaca böyle yardımcı olacak arkadaş varsa 5 mb yer kafi gelir açıp pm atarsa sevinirim.
-
Suspended olayını son 2 haftada 10 kere yaşadım. Başta wp kasıyo sorgulardan dolayı sanıyodum.
Meğerse bot kasıyomuş çekerken. Bottan dolayı olabilir. -
The-ExTaCy bunu yazdı
Suspended olayını son 2 haftada 10 kere yaşadım. Başta wp kasıyo sorgulardan dolayı sanıyodum.
Meğerse bot kasıyomuş çekerken. Bottan dolayı olabilir.işte mutlaka botunda çalışması gerekiyor :W böyle karışık bi durumdayım resmen
-
Hocam genelde hostlar %15 cpu kullanımına izin veriyolar. Geçersen otomatik suspended yiyon
Makine kiralarsan sorunu çözersin:D -
git digitalocean dan vps al hocu
-
lalada bunu yazdı
git digitalocean dan vps al hocu
abi diyorum ya diğer 2 hostta calısmıyordu onun denemeden almak istemiyorum
-
hacı aslında botu ayrı wp yi ayrı sunucularda barındabilirsin sanki.
yazma izinleri olduktan sonra problem olmaması lazım. gerçi senin wp godaddy de tam çalışmyodu
-
FOXXLY bunu yazdı
hacı aslında botu ayrı wp yi ayrı sunucularda barındabilirsin sanki.
yazma izinleri olduktan sonra problem olmaması lazım. gerçi senin wp godaddy de tam çalışmyodu
kanka webadamda trial kullanıyom şimdi bide godaddy problemini çözdüm zaten yani dediğin gibi olsa süper olur
bi faceye gel görüşek :F
-
updullah