Reset Sorunu..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bilgisayar kendi kafasina göre reset atıyor ne zaman reset atıcagı bellı olmuyor ama dıkkatımı cektı ne zaman Msn de sesli görüntülü konusma yapsam o zaman daha cok Oluyor.laptop Acer Aspire blue serisi, Sızce neden Olabilir ne yapabilirim ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bilgisayar kendi kafasina göre reset atıyor ne zaman reset atıcagı bellı olmuyor ama dıkkatımı cektı ne zaman Msn de sesli görüntülü konusma yapsam o zaman daha cok Oluyor.laptop Acer Aspire blue serisi, Sızce neden Olabilir ne yapabilirim ?
    -----------------------------
    Bas formatı acıma ama donanımsal bir arıza gibi gözüküyor mesela ram, işlemci ısısı, usb çıkışları, ve ekran kartı ısınmaları olabilir büyük ihtimalle fanlar  nasıl çalışıyor yeterli mi

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Çok fazla ısınıyor olabilir. Kasayı aç işlemcinin üstüne termal macun sür birazda olsa ısısını azaltır.

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    ısı problemi olabilir.işletim sistemi problemi olma olasılığıda var elbet.ama ısı yüksek ihtimal.

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bilgisayarım normal moddayken kendı kendıne reset atıyor genelde msn de sesli görüntülü konusma yaparken ve belli olmayan zamanlarda reset atiyor, Güvenli Modda kullandım Bilgisayari Reset felan atmiyor. Neden olabilir Yardımcı Olucak kImse varmı?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 971 Toplam Mesaj: 5