Resident Evil: Ölümden Sonra | Resident Evil: Afterlife | 2010 TS MKV Türkçe Altyazı Tek Link
-

Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombilere dönüşürken, Alice(millaJovovich) sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam ediyor. Umbrellayla olan savaşı yeni boyutlar kazanıyor, fakat Alice (millaJovovich)beklenmedik eski bir arkadaşından yardım alıyor. Yeni bir yol buluyorlar ve bu yol zombilerden uzak Los angeles daki bir sığınağa gidiyor. Fakat, şehre vardıklarında şehir binlerce zombi ile dolu olmaktadır, Alice ve arkadaşları ölümcül bir tuzağa doğru adım atmaktadır..
Altyazı Takip : Resident Evil: Afterlife (2010)
-
bi adam gibi görüntüsü çıksa indirecemde sinema çekimi izlenmez böyle filmin
milla ablama küfretmek gibi bişi olur bu :D
-
3d olarak çıkmamış mıydı bu ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
3d olarak çıkmamış mıydı bu ?
-----------------------------sinemada evet 3d olarak gösterimde yada gösterimdeydi şu anda bilemicem
-
bazı yerlerde normal olarak oynatılıyor... Bu serıye hastayım kac defa ızledım gene ızlerım
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
bi adam gibi görüntüsü çıksa indirecemde sinema çekimi izlenmez böyle filmin
milla ablama küfretmek gibi bişi olur bu :D
-----------------------------şuan için orjinal yada ona yakın bir görüntü daha düşmedi :|
-
Fillme dün gittim bu seride baya bir heyecanlı sahnelere sahipti..
Yalnız filmi gozlüksüz izlemeniz tavsiye..
-
Türkçe dublaj olarak sinemalara gelcekmi? Kacirmayalim filmi :W
-
Film bana vasat geldi. pek beğenmedim açıkçası. ama izlenebilir. 3d olarak sinemada izledim bi kaç sahne dışında 3d olduğunu anlamıyorsunuz bile
-
film sıradan bi action filmine dönüşmüş ama 3d mevzuu işin içine girince olay renkleniyor. ayrıca bu filmi TS izlemek filme haksızlık olur.
zombilerden çok hatun ilgi görüyor (doğal olarak) milla insansa biz neyiz yok değil biz insansak bu hatun nedir diye düşünmemek elde değil film çıkışında