Resim Basma Sorunu (Yazıcıdan Anlayanlar Baksın Ltfn)
-
arkadaşlar hp 1410 yazıcım var biraz önce mürekkep doldurttum geldim renkli sadece kırmızı bastı resmi
sonra kapattım tekrar açtım bu sefer hiç bişi yazmadı sildim tüm herşeyi tekrar yükledim tanıttım yazıcıcı bilgisayara aynıs sorun oldu
ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
-
hocam hiç bişey yazmadı derken boş kağıt falan mı çıkarıyor. yazıcının kartuşundan gelen mürekkep kısmı kurumuştur peçeteye kolonya dök mürekkep gelen yeri silip tekrar dene bakalım.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
hocam hiç bişey yazmadı derken boş kağıt falan mı çıkarıyor. yazıcının kartuşundan gelen mürekkep kısmı kurumuştur peçeteye kolonya dök mürekkep gelen yeri silip tekrar dene bakalım.
-----------------------------hayır hocam yazıcı kağıda yazmaya hiç başlamıyo hiç bi hareket yok sanki bilgisayar yazıcıya komut vermiyo
-
hocam denetim masasından yazıcılar kısmına gir orda kurulan yazıcının üzerine gel sağ tuş tıkla varsayılan yazıcı olarak işaretli dimi.
-
kardeş tamam artık yazımaya başladıda bildiğin kırmızı ya resimde krmızı hiç bişi yok ama kıpkırmızı basıyo
başka resimlerde denedim hepsi aynı
-
yazıcının renk ayarlarına bak karısmıs olabılır calıprasyonunu bastan ayrla
-
fox89hakan bunu yazdı:
-----------------------------
yazıcının renk ayarlarına bak karısmıs olabılır calıprasyonunu bastan ayrla
-----------------------------o nasıl olacak
-
murekkep mi doldurttun
kardes, isi ehli birimi doldurdu bunu
siyah beyaza renkliyi basmis olmasin..
-
iki tane kartuş var zaten biri renkli biri siyah beyaz bilgisayarcıya doldurttum makineyle dolduruyom die baya övündü
ama kırmızı belge çkartırken siyah yazıyo ama resimlerde kırmızı işte :S
-
buyuk ihtimal enjektor ile doldurdu,
siyah beyaz kartusa verdi renkliyi :)
heryerde kartus doldurulmaz, ortalik amele kayniyor dikkatli ol..