Resim Dosyalarının Bir Kısmını Açamıyorum
-
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/1959.png
resimde de görüldüğü gibi böyle bir hatayla karsılasıyorum.fotoların boyutuna bakarsak gerçek kendi boyutunda.bu fotoları açmam lazım.nasıl halledebilirim bunu ?
not: karizmatik metin editörünü açamadım :S
-
Açmaya çalıştığın resim dosyaları şifrelenmiş.İsimleri yeşil yazıyor zaten.Dosya özelliklerinden dosya erişim izini ver kullanıcına yada sahipliğini alman lazım.
-
hacı alamıyorum şöyle diyor bu nesnenin sahipliğini yakınlarda aldıysanız bla bla..sonra değişen bişi yok..ne yapacam 1 gündür bununla uğraşıyorum.herşeyim şifrelenmiş durumda..onlara ulaşmam lazım.programlar resimler videolar herşey..herşey yeşil.bunu acil değiştirip kullanmam lazım ama hiçbir şekilde kullanamıyorum.bilgisayarda zaten bir kullanıcı var.benden baska yetkili gözükmüo.ama yinede bişi yapamıyorum.
formatla geçmez fln yazmışlar başka forumlarda.ne bok yiyecem.sikim windows 7 yi.o dosyalara acil ulaşmam şart
-
hoca sen format atmışsın sanırım, yeni kurduğun windowslada o dosyalara erişemiyorsun. İşte Windows'u formatlamadan önce sertifika yedeği alman gerekiyordu. Bu durumda kurtarmak için bir yöntem duymadım hiç. Ama araştırıyorum varsa bir yolu yazarım.
-
sertifika yedeği ney ki ? ya bide o dosyalar sapasağlam duruyor.sadece içine giremiyorum.kac mb ise yazıor ama kullanamıyorum.ne şimdi ben bu dosyaları artık kullanamayacak mıyım ? :S benim bunları kurtarmam şart yaa..linux fln ne olursa yapayım..windows güvenlik yapacam die ağzıma sıçtı bıraktı
-
en boktan olayda bazılarını şifrelemiş bazıları kullanılıyor..kimisi yeşil kimisi siyah.ne sikim iş ya.kafayı yemek üzereyim
-
Advanced EFS Data Recovery isimli bir program bu işe yarıyormuş.Full sürümünü bulup netten bi denermisin?
-
tmmdır bakıorm şimdi..gözlerim kan çanağına döndü..
-
indirdim sanırım full sürümü yoktu.fakat forumlarda söle bi yazı gördüm
NOT: Yazılımın en altında bulunan yeşil renkli bölüm; şifresi çözülen verilerin, Mavi renkli bölüm; şifreli olan verilerin ve Kırmızı renkli bölüm ise, şifresi çözülemeyen verilerin rengini göstermektedir.
benim aradığım dosyalar hep kırmızı.şimdi benim dosyalarım sakata mı geldi ?