folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Resimdeki Şifreyi Bulun ? Ygs Sınavı...

Resimdeki Şifreyi Bulun ? Ygs Sınavı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

23jipvl.jpg%20%281281×634%29

Tesadüf mü ? daha önce verildi mi bilmiyorum ama az önce denk geldim ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Verildi. Tesadüf olamaz tabi ki de. :)

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bkz: http://www.tahribat.com/Forum-Kopya-Isini-Cok-Mu-Abarttik-Analizli-135478/

+ ygs sınavı ne la? anlamsız biçimde kıl oluyorum bu tür hatalar yapılınca:/

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

:D ne olmuş bi allahın kuluda çıkıp tahribatta konu açsaydı mod medyan çıkma ihtimali var diye 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Twitter bunu yazdı:
    -----------------------------

:D ne olmuş bi allahın kuluda çıkıp tahribatta konu açsaydı mod medyan çıkma ihtimali var diye 

Kişisel blogumu takip eden varsa onlar benden duydular hocam..

YGS-Mod Medyan Çıkıyor Dostlar

Kişisel blogumu takip eden takipçilerime bir süprizim var.

Mod Medyan

Öncelikle ben ışıkçı-fetocu-zirveci-sungurcu vb. değilim bunu bildirmek istiyorum.

Ama Sağlam rütbede birinden çok önemli bir bilgi aldım. Şansımızı deneyeceğiz bakalım doğru mu :)

Not: Eğer ilk seri de çakışan cevaplar olmaz sa 5. seriye kadar inin.

Bu iyiliğimi de unutmayın sakın...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

bkz: http://www.tahribat.com/Forum-Kopya-Isini-Cok-Mu-Abarttik-Analizli-135478/

+ ygs sınavı ne la? anlamsız biçimde kıl oluyorum bu tür hatalar yapılınca:/

pardon ya :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Sokarım sınavınada ösym sine de aq.Bu ne böle sikip attılar resmen.İsyan ettirdiler adamı.Filme döndü resmen ya Allaha havale etmekten baska bişey gelmiyor elden

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

liseli ergen dışındakilerin bahsettikleri kpss deki ölçme değerlendrmediki konular mod medyan ranj vs. 

medyan birz mantıklıda modla nasıl cozulcek anlamadım a.q ki soruda aynı değer 2 kere verilmemiştir herhalde :S

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
Toplam Hit: 1415 Toplam Mesaj: 8