Resimden Şablon Nasıl Çıkarabilirim?
-
Müridler verdiğim resimdeki kedi kafası şeklini photoshop kullanarak şablon şeklinde nasıl çıkarabilirim. Resimdekine benzer bir klübe inşa ediyorum. Kapısını şekildeki gibi kesicem bunun için şablon lazım. Nette bu şekille uyuşan bir resim bulamadım. Şekli sadece çizgisel olarak kağıda dökmek istiyorum.

-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------hello kitty
http://images.google.be/images?hl=fr&um=1&q=hello+kitty&sa=N&start=36&ndsp=18#start=0
-----------------------------iste buna zeka derim , tebrikler hic aklima gelmeyecek biseydi cidden :)
-
Kafasındaki toka zımbırtısını elemine edebilirsem gayet kullanışlı olacak gibi.
-
ps de çiz perspektifinini cetveller ile düzelt derim eğer bunun aynısını istersen....
-

Al hocam fazla uğraşmadım, kenarlarını pen tool ile çizip düzelt.. fazla kasmaz :)
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
Al hocam fazla uğraşmadım, kenarlarını pen tool ile çizip düzelt.. fazla kasmaz :)
-----------------------------Hocam bu şekle kadar ben de getirebildim. Yine de ellerine sağlık. Bu konumdayken sağ tıklayıp "make work path" deyince sınırlarını alıyor. Bunun içi boş şeklini (sadece cizgisel halini) elde edebiliyorum fakat jpeg olarak kaydetmek istediğimde sayfayı bomboş olarak kaydediyor. Aslında bu şekil de işimi görür fakat lanet printer ın kartuşu kritik vermeye başladı. Basmayıp işimi yarım bırakabilir.