Resimler Geç Açılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar kendimce bi site yapıyım dedim yaptım ama içindeki resimler çok geç açılıyo resimlerin formatını değiştirdim jpeg yaptım gif yaptım ama fazla bi değişiklik yok ne yapabilirim

hatta adreside veriyim bi bakın isterseniz http://www.ifadelerim.cjb.net siteyi biraz dolaşırsanız ne demek istediğimi anlarsınız
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zerkavi
    Zerkavi's avatar
    Erkek
    resimler kendi sitendemi?
    bazı arkadaşlar resimlerinim kendi sitelerinde olmasına ragmen böle bişi yapma geregi duyuyorlar
    örnek: img src="http://siteadi.com/dosyalar/resim.jpg"

halbuki şöle yapabilirler
    örnek: img src="dosyalar/resim.jpg
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    resimlerin yüklenme süresi çözürlügüne,dpi oranına bağlıdır 3mb lıkta resim olabilir 30 kb lıkta ? siteni açmadım çünkü açılırken kasperski virus uyarısı çekti..Resimlerinin boylarını ve dpi larını kontrol et tekrar yükle..

Ayrıca açılma hızı karşı tarafın bağlantı hızınıda bağlıdır. 512 ile hızlı açılırken 56k ile 20sn de sürebilir..Bunların yüklenme süreleri Dreamweaver gibi programlar tarafından ( site yapımında kullandı isen) kısaca gösterilir.

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yada zerkavinin dediği gibi..

"Less is More"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    walla bi denicem ama bn resimleri mynet e upload ettim nasıl yapıcam o dediğini annamadım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Centinex
    Centinex
    Centinex's avatar
    Erkek
    bence sen resimlerin boyutunu küçült ben baktım site açılma dı bile. yani boyuutu küçültüp upload et böyle daha hızlı açılır.

Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    kaanabak kardeş site temizde cjb.netten adres aldığım için orda bi reklamdan kaynaklanıyo yoksa kötü bi amacım yok dier açıp öle bi uyarı alan arkadaşlardanda özür dilerim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Erkek
    şuan siten açılmıyo ama resimlerin formatını gif veya jpeg yapıp çözünürlüklerini düşür gene geç açılırsa freehosttandır olur öyle sorunlar hep

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
Toplam Hit: 1885 Toplam Mesaj: 8