folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Resimlerde Görüldüğü Gibi Suçlular Belli. Ne Zaman Kadar Böyle Devam Edecek.

Resimlerde Görüldüğü Gibi Suçlular Belli. Ne Zaman Kadar Böyle Devam Edecek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Arkadaslar Aşağıdaki  Resimlere bakın..Bu resimlere baktıkça suçlulurı görüyorum..Neden birşey yapılmıyor. Herşey açık  ve net değilmi. Bilmediğimiz bir şeymi var ? Herkez aynı görüşte fakat neden hükümet , yetkililler artık buna dur demiyor.   Soruyorum size.. Neden Acaba..

AL ABİ BÖYLE DEVAM EDİYOR.

Resimlerin detayları için: http://www.ensonhaber.com/

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

kimse bişey yazmamış  terörü bitirm ek için sınırdışı oparasyonlar şart ıraka girmek şart

www.tekno50.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

öldürülen 5 PKK lı bunlar işte Kamera kaydının devamında peşlerinden aterş ediyorlar ve öldürülüyor hepsi....

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Mehmet Ağar'ı da biliriz, sıkıntı yok o yüzden..

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

sonkale.org da okudum bu yazıyı engın alana buyuk yanlıs yapıyorlar okuyun karar verın

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Arkadaslar Aşağıdaki  Resimlere bakın..Bu resimlere baktıkça suçlulurı görüyorum..Neden birşey yapılmıyor. Herşey açık  ve net değilmi. Bilmediğimiz bir şeymi var ? Herkez aynı görüşte fakat neden hükümet , yetkililler artık buna dur demiyor.   Soruyorum size.. Neden Acaba..

BU 5 ŞEREFSİZ ÖZEL HAREKATÇILAR TARAFINDAN İMHA EDİDİ. MÜDAHALE EDİLDİ YANİ...

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2007 de burda gebze cezaevinden terörist olarak yakalanıp hapse atılan sabahat tuncel denen dağda amını götünü siktiren bu orosbu fahişeyi meclise vekil olarak seçtiren bu devletin yasaları.

vatan için kelle koltukta dağlarda aylarca banyo yemek olmadan kahramanca vatanını savunan engin alan paşa ise hapiste bu devlet vatanı için canını vereni hapse atıyor ama vatana ihanet edeni besliyor

haksızsam birisi haksızsın desin...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/semdinli-deki-5-pkk-li-boyle-olduruldu

ohh  bunu izlememiştim araba en son yanmaya başlamış  yüregimin yagları eridi vallahi :)

:) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 1203 Toplam Mesaj: 8